GOSSIP

Η Meghan Markle έλαμψε στις κερκίδες του τελικού του US Open [εικόνες]

Εκατοντάδες celebrities βρέθηκαν στις κερκίδες του US Open για να παρακολουθήσουν τον τελικό του τουρνουά τένις της Νέας Υόρκης, αλλά αυτή που έκλεψε την παράσταση ήταν η Meghan Markle.

Τελικά επιβεβαιώθηκαν τα δημοσιεύματα που ήθελαν η Δούκισσα του Σάσεξ να κάνει ταξίδι - αστραπή στη Νέα Υόρκη, για να υποστηρίξει τη καλή φίλη της Serena Williams στον τελικό όπου αγωνίστηκε με αντίπαλο την Bianca Andreescu.

Η Meghan εμφανίστηκε στις κερκίδες των επισήμων και κάθισε μαζί με τον σύζυγο της Serena, τον επιχειρηματία και συνιδρυτή της πλατφόρμας κοινωνικής δικτύωσης "Reddit" Alexis Ohanian, αλλά και με τη μητέρα της Serena Williams, ενώ δίπλα της βρίσκονταν και η "σιδηρά κυρία της παγκόσμιας μόδας", η διευθύντρια της Vogue, Anna Wintour.


Η Meghan επέλεξε να φορέσει ένα denim shirt dress με ζώνη στη μέση, aviator γυαλιά ηλίου και είχε ένα απαλό πανωφόρι ριγμένο στους ώμους της και έδειχνε απίστευτα ευδιάθετη.


Ωστόσο δυστυχώς η Serena δεν κατάφερε να πάρει τον τίτλο και έχασε στον τελικό. 


Να θυμίσουμε πως η Serena είχε χάσει και όταν η Meghan πήγε σε αγώνα της στο πρόσφατο τουρνουά Wimbledon και τώρα πολλοί σχολιάζουν πως ο προπονητής της Serena Williams είχε δίκιο που φοβόταν πως η παρουσία της Markle στις κερκίδες ίσως αποσπούσε την προσοχή της διάσημης τενίστριας από το παιχνίδι.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!