GOSSIP

H Meghan Markle έκανε μόνη της ένα έκτακτο ταξίδι - αστραπή στη Νέα Υόρκη

Οι Times, σε νέο τους δημοσίευμα, αποκαλύπτουν πως σήμερα Σάββατο 7 Σεπτεμβρίου θα δούμε τη Meghan Markle να κάνει μια εμφάνιση - έκπληξη στη Νέα Υόρκη, αφού η Δούκισσα του Σάσεξ, αποφάσισε να κάνει μόνη της ένα ταξίδι - αστραπή στο Μεγάλο Μήλο και υπάρχει σοβαρός λόγος για αυτό.

Το δημοσίευμα αναφέρει πως χθες τα ξημερώματα η Δούκισσα επιβιβάστηκε μόνη της σε εμπορική πτήση από το Λονδίνο με προορισμό τη Νέα Υόρκη.


Να σημειωθεί πως μετά το σάλο που προκάλεσαν τα ταξίδια με ιδιωτικό αεροσκάφος της Meghan και του πρίγκιπα Harry, το προηγούμενο διάστημα (τους κατηγόρησαν για υποκρισία,επειδή δήθεν υποστηρίζουν οικολογικές δράσεις ενώ οι ίδιοι επιλέγουν να μετακινηθούν με ιδιωτικά τζετ που επιβαρύνουν πολύ το περιβάλλον με ρύπους και επειδή κατασπαταλούν δημόσιο χρήμα) η Meghan επέλεξε να πετάξει για ΗΠΑ με μια απλή πτήση.


Το δημοσίευμα αναφέρει πως αυτό το ταξίδι δεν ήταν προγραμματισμένο. 


Και γιατί η Δούκισσα έφυγε άρον άρον για Νέα Υόρκη; Μα για να βρεθεί στις κερκίδες του τελικού του US Open και να υποστηρίξει τη καλή φίλη της και διάσημη τενίστρια Serena Williams η οποία σήμερα θα αντιμετωπίσει στον τελικό του τουρνουά την Bianca Andreescu.


Οπότε δεν αποκλείεται τις επόμενες ώρες να δούμε φωτογραφίες της Meghan από τη Νέα Υόρκη, αν ευσταθούν τα όσα αναφέρει το δημοσίευμα.

Και μάλλον τα όσα γράφουν οι Times ευσταθούν, αφού ήδη δημοσιεύματα στις ΗΠΑ, αναφέρουν πως ο προπονητής της Serena Williams έχει ανησυχήσει από όταν έμαθε πως η Δούκισσα θα είναι στις κερκίδες την ώρα του τελικού καθώς φοβάται πως αυτό ίσως αποσπάσει την προσοχή της Serena από το ματς.


Δημοσίευμα της Page Six επιβεβαιώνει πως η απόφαση της Meghan να πάει στη Νέα Υόρκη, πάρθηκε μόλις πριν από δύο μέρες, όταν η Serena προκρίθηκε στον τελικό.



 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!