WOMEN'S GUIDE

Η Μαρία Μενούνος μας θυμίζει την πιο must συμβουλή ομορφιάς [εικόνα]

Στα 41 της χρόνια, η ελληνικής καταγωγής Αμερικανίδα celebrity Maria Menounos, παραμένει μια εντυπωσιακά όμορφη γυναίκα.

Σίγουρα η Μαρία, έχει πολλά μυστικά ομορφιάς. Άλλωστε υπάρχουν χιλιάδες προϊόντα και υπηρεσίες ομορφιάς που σου υπόσχονται λάμψη, υγεία και αντιγήρανση δέρματος. Ωστόσο η Μαρία, δεν ξεχνά το πιο βασικό beauty tip, που είναι απαραίτητο να το ακολουθεί όποια θέλει πραγματικά να φροντίζει το δέρμα του: την προστασία από τον ήλιο.


Ειδικά στις μεσογειακές χώρες, που η έκθεση στον ήλιο είναι μεγάλη, η ανάγκη για αντηλιακή προστασία είναι απαραίτητη και πρέπει να γίνεται καθημερινά.


Και η Μαρία, το γνωρίζει καλά αυτό. Έτσι τώρα που απολαμβάνει τις διακοπές της, η γνωστή παρουσιάστρια ανέβασε στο Instagram μια πόζα της με μπικίνι και όπως θα δείτε δεν παίρνει καθόλου στα αστεία το κεφάλαιο "έκθεση στον ήλιο", αφού φροντίζει να φορά καπέλο και γυαλιά ηλίου ενώ έγραψε: "Από τότε που ήμουν 23 ετών προστάτευα το πρόσωπό μου και τον λαιμό μου από τον ήλιο. Τα καπέλα έχουν γίνει ο καλύτερος μου φίλος μαζί με spf 50 στο πρόσωπο κι τουλάχιστον spf 30 στο σώμα" και μας θύμισε το νο1 κανόνα ομορφιάς που όλες πρέπει να σεβόμαστε.


 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by MARIA MENOUNOS (@mariamenounos) on Aug 25, 2019 at 12:21pm PDT

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!