WOMEN'S GUIDE

H Meghan Markle σχεδίασε μια capsule συλλογή με workwear ρούχα

Ανάρπαστη αναμένεται να γίνει η capsule συλλογή με ρούχα ιδανικά για την εργασία που σχεδίασε η Δούκισσα του Σάσεξ σε συνεργασία με γνωστά brands.

Πρόκειται για τη νέα φιλανθρωπική δράση της Meghan Markle, η οποία ανακοίνωσε πως σχεδίασε μια capsule συλλογή με workwear σε συνεργασία με τα καταστήματα Marks & Spencer και τα John Lewis & Partners, Inside Jigsaw και την στενή φίλη της και σχεδιάστρια Misha Nonoo.


H συγκεκριμένη σειρά θα περιλαμβάνει ρούχα και αξεσουάρ που είναι ιδανικά για μια εργαζόμενη γυναίκα και για κάθε item που θα πωλείται, ένα item θα δωρίζεται για τις ανάγκες του Smart Works.


Η Smart Works, είναι μια μη κερδοσκοπική φιλανθρωπική οργάνωση, που υποστηρίζει η Meghan και στόχος της είναι να εφοδιάζει με ρούχα και να "εκπαιδεύει" γυναίκες που είναι άνεργες ή θέλουν να επιστρέψουν στην εργασία μετά από χρόνια. H συγκεκριμένη οργάνωση όχι μόνο παρέχει σε γυναίκες που το έχουν ανάγκη τα απαραίτητα workwear ρούχα, αλλά τους δείχνει πως να φέρονται σε ένα job interview και τους παρέχει στήριξη μέχρι να βορυν δουλειά και να πάρουν τον πρώτο τους μισθό.


 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by The Duke and Duchess of Sussex (@sussexroyal) on Jul 31, 2019 at 9:03am PDT

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!