WOMEN'S GUIDE

H Rihanna κάνει το επόμενο βήμα στη μόδα και γράφει ιστορία [βίντεο]

Στις 29 Μαΐου θα κυκλοφορήσουν στην αγορά τα κομμάτια του Οίκου Μόδας Fenty του brand της Rihanna που πλέον ανήκει στον όμιλο luxurious fashion brands LVMH  (Moët Hennessy – Louis Vuitton)

Η κυκλοφορία του νέου brand θα γράψει ιστορία, καθώς είναι η πρώτη φορά που η LVMH έφτιαξε ένα νέο brand, από το 1987 και τον Christian Lacroix. Επιπλέον, η Rihanna θα είναι η πρώτη έγχρωμη γυναίκα που θα επιβλέπει έναν οίκο μόδας για την LVMH.

"Οι γυναίκες είναι οι δυνάμεις της γης. Είμαστε πολύπλευρες, σύνθετες, ευάλωτες και αλεξίσφαιρες και η Fenty μιλάει σε όλες αυτές τις πολυπλοκότητες που έχουμε", δήλωσε η Rihanna. "Μερικές μέρες θέλω να είμαι υποτακτική, πολλές μέρες είμαι επικεφαλής των πάντων, και τις περισσότερες μέρες νιώθω ότι θέλω να είμαι και τα δύο. Οπότε ήταν επιτακτική ανάγκη να δημιουργήσουμε μια σειρά αρκετά πολύπλευρη ώστε να μας αγκαλιάσει και να μας τιμήσει με αυτόν τον τρόπο. Οι συλλογές φοριούνται εύκολα μαζί, κι έχουν σκοπό να αποτελέσουν βασικά κομμάτια της ντουλάπας μας. Φίλε, ανυπομονώ να δω ανθρώπους μέσα στα ρούχα μου"

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!