WOMEN'S GUIDE

Trend alert: Τουρμπάνια και μαντήλια είναι τα πιο hot αξεσουάρ της σεζόν

Φέτος την άνοιξη και το καλοκαίρι, πείτε αντίο στα καπέλα (αν και αυτά παραμένουν στη μόδα και ειδικά τα οversized) και υιοθετείστε το νέο fashion trend για να προστατευτείτε από τον ήλιο με τον πιο σικ τρόπο, αφού τα τουρμπάνια και τα μαντήλια, δύο ρετρό αξεσουάρ, επιστρέφουν δυναμικά στη μόδα.

Από vintage τουρμπάνια (ναι σαν αυτό της γιαγιάς σας), μέχρι δετά μαντήλια σε στυλ Grace Kelly, και από φλοράλ υφάσματα, μέχρι ethnic μοτίβα, οι προτάσεις των μεγάλων οίκων μόδας, για τη σεζόν Άνοιξη - Καλοκαίρι 2019, θα σας κάνουν να αγαπήσετε αυτό το trend, που αποπνέει νοσταλγία, αλλά μπορεί να σας χαρίσει πολλούς πόντους σε στυλ, σχεδόν ανέξοδα!


Δείτε μερικές από τις προτάσεις των διάσημων σχεδιαστών όπως τις είδαμε στις πασαρέλες και αναζητείστε στην αγορά μαντήλια που πάντα υπήρχαν και θα υπάρχουν σε αφθονία και τουρμπάνια που έχουν κάνει την επανεμφάνισή τους τον τελευταίο καιρό.

 

Φυσικά εκτός από τα έτοιμα τουρμπάνια που φοριούνται σαν σκούφοι, μπορείτε, με οποιοδήποτε μαντήλι σας αρέσει, να δέσετε ένα τουρμπάνι. Δείτε ένα βίντεο με 10 διαφορετικά δεσίματα.
 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!