GOSSIP

Και η Βίκυ Κουλιανού αποκάλυψε τα χρήματα που κάποτε λάμβανε ως μοντέλο

Το τελευταίο διάστημα μάλλον έχει γίνει... μόδα, οι Έλληνες celebrities να αποκαλύπτουν τα αστρονομικά ποσά που κάποτε λάμβαναν ως αμοιβές στη σόουμπιζ και να αναπολούν τη... χρυσή εποχή των ελληνικών media επί δραχμής!

Έτσι είδαμε και το πρώην μοντέλο Ιωάννα Σουλιώτη να αποκαλύπτει το κασέ της, ενώ και ο Απόστολος Γκλέτσος έκανε το ίδιο.


Και τώρα η Βίκυ Κουλιανού μιλώντας στη κάμερα τηλεοπτικής εκπομπής αποκάλυψε πως και η ίδια κάποτε εισέπραττε 1 εκατομμύριο δραχμές σχεδόν για κάθε δουλειά που έκανε τότε.

Όπως αποκάλυψε, στο παρελθόν πληρωνόταν αρκετά καλά : “Εγώ μπορώ να σας πω γενικά ότι το κασέ που είχα στα shows ήταν πάνω από 1 εκατομμύριο δραχμές τότε. Πάνω κάτω ήταν το ίδιο και για να περπατήσω στην πασαρέλα και για μία φωτογράφιση”.

Παράλληλα το μοντέλο, παρουσιάστρια και ηθοποιός μίλησε για το γεγονός πως δεν έγινε ποτέ μητέρα και εξομολογήθηκε: “Δεν ξέρω αν το καμπανάκι της μητρότητας χτύπησε τόσο έντονα σε μένα ώστε να πω «κάτι έκανα λάθος, γιατί δεν έχω κάνει παιδί»; Δεν το έχω πει ούτε τώρα. Πιστεύω ότι οι άνθρωποι που σκέφτονται λίγο παραπάνω και είναι τελειομανείς, δύσκολα κάνουν παιδί. Δεν μου το έβγαλε και κάποιος για να είμαι και ειλικρινής. Αν κάποιος μου το είχε βγάλει, θα είχα ρισκάρει και θα το είχα κάνει”.
 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!