GOSSIP

Γκλέτσος: "Αν πω τι λεφτά έπαιρνα στο Mega, θα με πάρουν με τις πέτρες" [βίντεο]

Για όλα μίλησε ο Απόστολος Γκλέτσος: για τη σχέση του με τις γυναίκες, για τη κόρη του,  για την υγεία του αλλά και για το κλείσιμο του καναλιού Mega.

Ο ηθοποιός και Δήμαρχος Στυλίδας μίλησε στις κάμερες όταν πήγε σε θεατρική πρεμιέρα και αναφέρθηκε και στο τέλος του Mega και μας είπε πως είχε βγάλει πολλά λεφτά από το μεγάλο κανάλι!

"Στεναχωρήθηκε πάρα πολύ με το μαύρο στο Mega" είπε ο Γκλέτσος: " Φάγαμε ψωμί. Λυπάμαι πάρα πολύ, ξέρω τα παιδιά που θα είναι τώρα στην ανεργία, οι περισσότεροι είναι φίλοι μου. Αν πω τώρα τι λεφτά έπαιρνα από την τηλεόραση, φοβάμαι ότι θα με πάρουν με τις πέτρες. Δεν μπορώ να σας πω ποσό, είναι ύβρις" πρόσθεσε!

Επίσης μίλησε και για τα προβλήματα υγεία που αντιμετώπισε λέγοντας: "Τα πρώτα προβλήματα τα πέρασα στα 35 μου όταν είχα τα προβλήματα με την καρδιά. Κοιμόμουν 90 κιλά και ξύπναγα 85. Από το άγχος όλο το βράδυ μην πεθάνω στον ύπνο μου, ίδρωνα, μετά μπήκε το νερό στο αυλάκι. Το θάνατο δεν το φοβάμαι, κάποια στιγμή θα έρθει" είπε ενώ μίλησε για την κόρη του. "Είμαστε πατέρας με κόρη αλλά φιλαράκια", είπε. Όσο για το αν θα της επέτρεπε να κάνει κάποια πλαστική επέμβαση αλλά και για τις σχέσεις της;

Δείτε τι απάντησε στο βίντεο που ακολουθεί

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!