WOMEN'S GUIDE

H Hailey Baldwin χρησιμοποιεί ως καλλυντικό προσώπου κάτι που δεν φαντάζεστε

Το διάσημο μοντέλο Hailey Baldwin, που πλέον είναι και επίσημα η κυρία Bieber, πόζαρε μαζί με το διάσημο σύζυγό της για το νέο εξώφυλλο της αμερικανικής έκδοσης του περιοδικού Vogue και μίλησε για τα πάντα.

Και μεταξύ άλλων, αφού αποκάλυψε πως δεν είχε κάνει σεξ με τον Justin πριν το γάμο τους, είπε πως πλέον παίρνει αντισυλληπτικά χάπια και αυτό είχε σαν αποτέλεσμα να εμφανίσει ορμονικές αλλαγές που προκάλεσαν άσχημα σημάδια στο πρόσωπό της.


Και η Hailey αφού αρχικά είπε πως αποδίδει την όμορφη και λαμπερή επιδερμίδα της στα "καλά γονίδια" και στο γεγονός πως πάντα φροντίζει να την καθαρίζει καλά και πίνει πολύ νερό για να είναι ενυδατωμένη, πρόσθεσε πως το τελευταίο διάστημα για να αντιμετωπίσει τις κοκκινίλες και άλλους ερεθισμούς που έκαναν την εμφάνισή τους στο πρόσωπό της, ανακάλυψε πως κάνει θαύματα ένα προϊόν που δεν το φανταζόμασταν πως θα το χρησιμοποιούσε ένα top model στο πρόσωπό της.


Ποιο είναι αυτό; Η κρέμα για μωρά, που χρησιμοποιούν όλες οι μαμάδες για να αντιμετωπίζουν τις κοκκινίλες και τους ερεθισμούς που προκαλούν οι βρεφικές πάνες!
Η Hailey λοιπόν είπε πως χρησιμοποιεί μια τέτοια κρέμα στο πρόσωπό της!


 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!