WOMEN'S GUIDE

Η Ελεονώρα Μελέτη ποζάρει με την κόρη της και στέλνει μήνυμα στις μαμάδες

Η γνωστή τηλεπαρουσιάστρια και δημοσιογράφος, πριν λίγους μήνες έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδί και πλέον δηλώνει πως έχει πάρει πολύ σοβαρά το ρόλο της μητρότητας.

Η Ελεονώρα απέκτησε ένα μικρό κοριτσάκι με τον  θεατρικό παραγωγό Θοδωρή Μαροσούλη και οι δυο τους είναι ξετρελαμένοι με την μικρούλα τους, που πλέον είναι 8 μηνών και σύντομα θα αποκτήσει και το όνομα Αλεξάνδρα.


Και τώρα η Μελέτη, πόζαρε στο Instagram, έχοντας αγκαλιά την κόρη της και θέλησε να στείλει ένα μήνυμα προς όλες τις μανούλες, για ένα θέμα που είναι πολύ επίκαιρο και σημαντικό: το εμβόλιο της μηνιγγίτιδας.


Η Μελέτη έγραψε πλάι στην πόζα με την κόρη της: "Πολλές μητέρες με ρωτάτε τη γνώμη μου για το εμβόλιο της μηνιγγίτιδας Β. Τι σκέφτομαι τι αποφάσισα να κάνω… σκέφτομαι πως το παιδί μου δεν θα ήθελα σε καμία περίπτωση να είναι στη λίστα με τα κρούσματα μηνιγγίτιδας στη χώρα μας… σκέφτομαι πως δεν θέλω να πάθει το παραμικρό κακό ενώ θα μπορούσα να το είχα προστατεύσει. Σκέφτομαι πως η μηνιγγίτιδα Β είναι ύπουλη,με ραγδαία εξέλιξη κ μοιραίες επιπτώσεις! Και αποφάσισα πως θα κάνω στην Αλεξάνδρα το εμβόλιο. Το συζήτησα με τον παιδίατρο μας, και ξέρω πως αυτό είναι το καλύτερο που μπορώ να επιλέξω. 13 Δεκεμβρίου θα κάνουμε το εμβόλιο. Ένα δώρο για το μωρό μου πριν τα Χριστουγεννιάτικα δώρα που θα γεμίσουν το σπίτι, κ μια ευκαιρία για την Αλεξάνδρα ο γιατρός να της βάλει ακόμα ένα από τα αγαπημένα της πολύχρωμα τσιρότα που τόσο της αρέσει να επεξεργάζεται! #baby #babyalexandra #mybaby" 


 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!