THE ANALYZER

Ποια αποκάλεσε "πεθερά" της η Σπυροπούλου και τι παράπονο της έκανε; [βίντεο]

Η γνωστή παρουσιάστρια χθες αποφάσισε να στείλει ένα μήνυμα σε μια γυναίκα που αποκάλεσε "πεθερά της" μέσα από την εκπομπή My Style Rocks.

Οι φανατικοί τηλεθεατές του My Style Rocks έχουν δει πως τις τελευταίες μέρες, μεταξύ των μελών της κριτικής επιτροπής του σόου και της παρουσιάστριας, έχει ξεκινήσει ένα αστείο, με όλους να αστειεύονται συχνά και να κάνουν πειράγματα λέγοντας πως ο Δημήτρης Αργυρόπουλος έχει παντρευτεί την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και μάλιστα με κουμπάρους τους Μπέτυ Μαγγίρα και Στέλιο Κουδουνάρη. 

Φυσικά κάτι τέτοιο δεν ισχύει, απλά η ομάδα του My Style Rocks σε πολλά επεισόδια για πλάκα κάνει πως η Κωνσταντίνα και ο Δημήτρης "χωρίζουν" και μετά τα ξαναβρίσκουν.

Όμως η μαμά του Δημήτρη Αργυρόπουλου δεν... έπιασε το αστείο και όπως μάθαμε στο χθεσινό επεισόδιο, η μαμά του κριτή τηλεφώνησε στο γιο της για να ρωτήσει αν τρέχει κάτι με την Σπυροπούλου.


Την αποκάλυψη για το τηλεφώνημα έκανε η ίδια η Σπυροπούλου λέγοντας: «Πήρε και η πεθερά σήμερα τηλέφωνο», αναφερόμενη στη μητέρα του Δημήτρη Αργυρόπουλου με τον κριτή να εξηγεί: «Με πήρε και με ρώτησε αν τα έχω με την Κωνσταντινα, «Καλά ρε μάνα, πας καλά;» της είπα. Και μετά η Κωνσταντίνα έστειλε και ένα μήνυμα - παράπονο στην... πεθερά της και είπε «και ένα εξώφυλλο τόσο καιρό κυρία Μαίρη μου, δε μου έχει κάνει. Για να δείτε τι τραβάω». 


 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!