THE ANALYZER

Χαμός έγινε χθες στη σκηνή του The Voice - Μετά το Battle στήθηκε... πάρτι [βίντεο]

Στο χθεσινοβραδινό 3ο Battle του φετινού The Voice, είδαμε ξαφνικά τους πάντες να ξεσηκώνονται και να κάνουν κάτι πραγματικά αναπάντεχο.

Στα Battles η πιο δύσκολη και αμήχανη στιγμή είναι αυτή που μετά από ένα ντουέτο ο coach επιλέγει μόνο έναν εκ των δύο διαγωνιζόμενων για να συνεχίσει την πορεία του στο talent show, εκτός και αν γίνει κάποιο Steal από άλλο coach.


Kαι συνήθως οι διαγωνιζόμενοι αγωνιούν αν κάποιος coach θα τους... σώσει έστω και την τελευταία στιγμή. ΄


Όμως όταν στη σκηνή του The Voice ανέβηκαν οι παίκτες της ομάδας του Πάνου Μουζουράκη Στέλιος Γιαννακόπουλος και Οδυσσέας Αλεξανδρίδης και ερμήνευσαν το τραγούδι Happy του Pharrell Williams, ο ίδιος ο Πάνος μπορεί να διάλεξε να συνεχίσει με τον Οδυσσέα στην ομάδα του, αλλά... πάτησε μόνος του το κουμπί του Κωστή Μαραβέγια για να μπορέσει να συνεχίσει και ο Στέλιος. Αμέσως μετά και η Έλενα Παπαρίζου πάτησε το κουμπί της.  

Το εντυπωσιακό όμως ήταν πως ξαφνικά στήθηκε ένα πάρτι στη σκηνή του The Voice, με τους Στέλιο και Οδυσσέα να τραγουδούν ξανά το Happy καθώς όλοι οι coaches σηκώθηκαν και άρχισαν να χορεύουν μαζί και με τον παρουσιαστή Γιώργο Καπουτζίδη,ενώ μέχρι και η Λάουρα Νάργες ήρθε τρέχοντας από τα παρασκήνια και άρχισε και αυτή να χορεύει.

Τελικά ο Στέλιος θα συνεχίσει με την ομάδα της Έλενας.

Δείτε τι έγινε χθες στο The Voice ενώ μπορείτε να δείτε ΕΔΩ και το άλλο steal της βραδιάς.

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!