THE ANALYZER

Ένας νεαρός μάγος τρέλανε τους κριτές του Ελλάδα Έχεις Ταλέντο [βίντεο]

Αυτός ο νεαρός μάγος έκανε ένα απίστευτο τρικ στη σκηνή του Ελλάδα Έχεις Ταλέντο ζητώντας τη βοήθεια των τριών κριτών του σόου και του guest κριτή και όλοι τους στο τέλος έμειναν άφωνοι.

Ο Γιάννος Χάλαρης, ζήτησε από τους Μαρία Μπακοδήμου, Σάκη Τανιμανίδη και Γιώργο Καπουτζίδη και τον guest κριτή Δημήτρη Κουρούμπαλη να ανέβουν μαζί του στη σκηνή για να τον βοηθήσουν να γυρίσει μια σκηνή από μια φανταστική ταινία το σενάριο της οποίας ήθελε τον Σάκη να είναι ο δολοφόνος και η Μαρία Μπακοδήμου το θύμα.


Ο Γιώργος Καπουτζίδης διάλεξε τυχαία ένα σημείο στο χάρτη όπου θα διαδραματίζονταν η φανταστική σκηνή και ο Δημήτρης Καρούμπαλης, κρατούσε από την αρχή του σόου ένα πορτοφόλι στο χέρι, καθώς προσποιούνταν πως ήταν ο παραγωγός της ταινίας. Όλοι γελούσαν κατά τη διάρκεια του σόου και ειδικά η Μαρία και ο Σάκης φάνηκαν να νιώθουν αμήχανοι που έπρεπε να κάνουν τους ηθοποιούς στη σκηνή και αντάλλασσαν διαρκώς αστεία.

Όμως όταν στο τέλος άνοιξε το πορτοφόλι που κρατούσε ο Δημήτρης Κουρούμπαλης και ο Γιάννος Χάλαρης έβγαλε από μέσα ένα φακελάκι με τους τίτλους τέλους της ταινίας όλοι δεν πίστευαν στα μάτια τους, με την Μαρία να αναφωνεί "άντε να το πω σε κάποιον και να πιστέψουν πως δεν το είχαμε συνεννοηθεί" και τον Δημήτρη Καρούμπαλη να λέει εντυπωσιασμένος πως δεν πιστεύει στα... μεταφυσικά, αλλά μετά από αυτό που είδε είχε σχεδόν ταχυπαλμία!

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!