WOMEN'S GUIDE

H Kendall Jenner τόλμησε το πιο hot trend στο μακιγιάζ ματιών

Την περασμένη Κυριακή οι Kardashians έλαμψαν στην τελετή απονομής των People's Choice Awards και η Kendall ήταν αναμφίβολα μια από τις πιο όμορφες παρουσίες της βραδιάς.

Όμως αυτό που έκλεψε την παράσταση, ήταν το μακιγιάζ της Kendall, αφού το διάσημο μοντέλο (μάλιστα πλέον είναι το πιο ακριβοπληρωμένο στον κόσμο, σύμφωνα με το Forbes) τόλμησε να υιοθετήσει και αυτή το negatice space makeup, μια τάση που σαρώνει τους τελευταίους μήνες στα makeup looks των celebrities στο κόκκινο χαλί.


Τι είναι το negative space makeup; Μια μινιμαλιστική, μοντέρνα εκδοχή του μακιγιάζ που θέλει να μη "γεμίζεις" με καλλυντικά όλη την επιφάνεια του σημείου του προσώπου σου που θες να καλύψεις (αν και είναι τάση και στο μανικιούρ). Έτσι για παράδειγμα δεν καλύπτεις με κραγιόν ολόκληρα τα χείλη, αλλά μόνο το εσωτερικό μέρος ή δεν απλώνεις σκιά σε όλο το μάτι, αλλά κάνεις... νοητά κοψίματα.


Η Kendall όμως έκανε το πιο απλό αλλά εντυπωσιακό negative space μακιγιάζ χρησιμοποιώντας μόνο ένα μολύβι ματιών σε έντονο πράσινο χρώμα και τράβηξε τρεις μικρές γραμμές πάνω και κάτω από το μάτι. Φρόντισε δε το υπόλοιπο μακιγιάζ της να είναι... ήσυχο για να τονίζονται οι μοντέρνες πινελιές στο μάτι!


Φυσικά αυτό το μακιγιάζ μπορείς να το κάνεις και εσύ, απλά να θυμάσαι να μην τονίζεις πολύ κάποιο άλλο σημείο του προσώπου σου εκτός από τα μάτια και βέβαια μπορείς να διαλέξεις μια οποιαδήποτε  έντονη απόχρωση μολυβιού (μπλε, μωβ, metallics) που θα τραβά τα βλέμματα όλων στα δικά σου μάτια.


 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!