THE ANALYZER

Ελλάδα Έχεις Ταλέντο: Μια 16χρονη συγκίνησε και...θύμωσε τους κριτές [βίντεο]

Μια έφηβη κοπέλα που κάθισε στο πιάνο στη σκηνή του Ελλάδα Έχεις Ταλέντο και είπε ένα δικό της τραγούδι, κατάφερε να συγκινήσει τους κριτές αλλά και να τους κάνει να θυμώσουν. Όχι φυσικά μαζί της!

Η Ράνια Λίβα με το δικό της τραγούδι μίλησε για την κρίση που επικρατεί στην Ελλάδα τα τελευταία χρόνια.

Χαρακτηριστικό το ρεφρέν του τραγουδιού «Φτώχεια και πείνα επικρατει στα πεζοδρόμια, στα παγκάκια στους σταθμούς/ άνθρωποι γύρω πεθαίνουν μοναχοί/ Αχ Ελλάδα μου φωνάζω δεν με ακούς».

Η Μαρία Μπακοδήμου εξέφρασε τη συγκίνησή της «που η γενιά η δικιά σας έχει μεγαλώσει στη χώρα που περνάει μια κρίση όχι μόνο οικονομική» με τον Σάκη Τανιμανίδη να δηλώνει εκνευρισμένος και στεναχωρημένος.

«Είναι τόσο στενάχωρο, αν συνειδητοποιήσουμε ότι ένα 16χρονο κορίτσι εμπνέεται από την κατάντια της χώρας μας για να γράψει αυτό το καταπληκτικό τραγούδι. Είναι πραγματικά κρίμα και εκνευρίζομαι και θυμώνω και στεναχωριέμαι που οι μεγαλύτεροι και οι παλαιότερες γενιές φρόντισαν ώστε εσύ Ράνια μου να εμπνευστείς ένα τραγούδι με στίχους που μιλάνε γι’ αυτή την κατάντια της σημερινής Ελλάδας και που δεν σας δίνουν τη δυνατότητα να ονειρευτείτε όπως θα έπρεπε να ονειρευτείτε. Είμαι πολύ εκνευρισμένος» δήλωσε ο παρουσιαστής.

Στη συνέχεια οι κριτές έδωσαν τρεις θετικές ψήφους στην 16χρονη, η οποία πέρασε πανηγυρικά στην επόμενη φάση του παιχνιδιού.

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!