THE ANALYZER

Η γκάφα της Σπυροπούλου σκόρπισε το γέλιο στα πλατό του My Style Rocks [βίντεο]

Πολύ γέλιο έπεσε χθες στα πλατό του My Style Rocks, αφού μια γκάφα της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου έκανε τους πάντες: από τους κριτές, μέχρι τους τεχνικούς και τις διαγωνιζόμενες να ξεσπάσουν στα γέλια.

Η φετινή παρουσιάστρια του σόου, στέκονταν δίπλα στην Χριστίνα Παπαδέλλη, μια από τις διαγωνιζόμενες που περίμενε να ακούσει την κριτική για το ντύσιμό της.


Η Χριστίνα με μια απότομη κίνηση κατά λάθος έβγαλε το ένα σκουλαρίκι της το οποίο έπεσε στο πάτωμα και η Κωνσταντίνα, προφανώς αφηρημένη, άκουσε το θόρυβο, είδε το αντικείμενο στο πάτωμα και αμέσως κοίταξε το ταβάνι και είπε "από που έπεσε αυτό;". Για να να της απαντήσει η Χριστίνα "από το αυτί μου" και όλοι γέλασαν με την ίδια την Κωνσταντίνα να λέει με διάθεση αυτοσαρκασμού "δεν το βάφω", την Μπέτυ Μαγγίρα να φωνάζει "Κωνσταντίνα σε αγαπάμε" . Και η γνωστή παρουσιάστρια με γέλιο προσπάθησε να δικαιολογήσει τα όσα έγιναν λέγοντας: "Που να ξέρω, μπορεί να έπεσε από κανένα φως. Είναι και ασημί". Και απευθυνόμενη στην παίκτρια είπε "Και εσύ είσαι ντυμένη ντισκομπάλα".
 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!