WOMEN'S GUIDE

Κάτι που τρώει κάθε μέρα η Victoria Beckham της χαρίζει αψεγάδιαστο δέρμα

Δεκάδες μελέτες έχουν αποδείξει πως η διατροφή παίζει σημαντικό ρόλο στην υγεία του δέρματος και η Victoria Beckham επιβεβαιώνει πως η ίδια είδε την επιδερμίδα της να αλλάζει χάρη σε μια τροφή που τρώει κάθε μέρα και την οποία αποκαλεί το "μυστικό" για την ομορφιά του δέρματος της.

Η πρώην τραγουδίστρια των Spice Girls και νυν διάσημη fashion designer και σύζυγος του David Beckham, σε μια πρόσφατη συνέντευξή της παραδέχτηκε πως το δέρμα της δεν ήταν πάντα αψεγάδιαστο αλλά η ίδια έλυσε τα προβλήματα χάρη σε μια τροφή.

Η Victoria Beckham ακόμα και στα 44 χρόνια της έχει μια άψογη σιλουέτα και νεανική επιδερμίδα, όμως η ίδια είχε πει στο The Edit πως το δέρμα της είχε πολλά προβλήματα πριν "ανακαλύψει" την ευεργετική δράση μιας συγκεκριμένης τροφής.

"Βλέπω έναν δερματολόγο στο Λος ΄Αντζελες, τον δρ. Ηarold Lancer, ο οποίος είναι απίθανος. Τον γνωρίζω χρόνια. Έφτιαξε το δέρμα μου. Είχα προβλήματα παλιά, πολλά, και μου είπε 'Πρέπει να τρως σολομό κάθε μέρα'. Και εγώ ρώτησα, 'αλήθεια, κάθε μέρα;'. Και εκείνος είπε 'Ναι, πρωινό, μεσημεριανό, βραδινό, πρέπει να τρώς σολομό κάθε μέρα"

Αυτό είναι λοιπόν το μυστικό ομορφιάς της Victoria: ο σολομός. Θυμίζουμε πως ο σολομός, όπως και άλλα λιπαρά ψάρια, έχει αποδειχτεί πως είναι πλούσια σε Ωμέγα-3 λιπαρά, οξέα και βιταμίνες Α και C, τα οποία έχουν ισχυρή αντιφλεγμονώδη και ενυδατική δράση και μπορούν να κάνουν θαύματα στο δέρμα.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!