WOMEN'S GUIDE

Αυτές είναι οι καινούριες δημιουργίες της Patek Phillipe [εικόνες]

Κάθε γυναίκα θα βρει ένα ρολόι που θα λατρέψει στη νέα Patek Phillipe συλλογή για το 2018.

Ανακαλύπτοντας την χρυσή τομή ανάμεσα στην παράδοση και την καινοτομία, ο δημοφιλής οίκος υψηλής ωρολογοποιίας είχε να επιδείξει μία από τις πλουσιότερες και συναρπαστικότερες συλλογές νέων μοντέλων. Εμείς σας παραθέτουμε 14 ανδρικά και γυναικεία μοντέλα, όλα με ξεχωριστή προσωπικότητα τα περισσότερα λόγω υψηλής μηχανικής πολυπλοκότητας.

Ladies Chronograph 7150/250R

Ο πρώτος γυναικείος χρονογράφος της Patek είναι γεγονός! Είναι εφοδιασμένος με έναν manufacture κουρδιστό μηχανισμό, έχει κάσα 38 mm από ροζ χρυσό 18Κ και είναι διακοσμημένος με 72 διαμάντια στη στεφάνη και 27 διαμάντια στο κούμπωμα.

Golden Ellipse Jumbo 5738R

Το εμβληματικό μοντέλο της Patek Philippe γιορτάζει φέτος μισό αιώνα ζωής, γι’ αυτό και ο ελβετικός οίκος κυκλοφόρησε μία μεγάλων διαστάσεων (34,5 x 39,5 mm) έκδοσή του από ροζ χρυσό με μαύρο καντράν και κορόνα με cabochon από όνυχα. Εξαιρετικά λεπτό στον καρπό, έχει πάχος μόλις 5,9 χιλιοστά και φιλοξενεί έναν ultra-slim manufacture αυτόματο μηχανισμό.

Golden Ellipse 50th Anniversary 5738/50P

Το επετειακό αυτό μοντέλο ανήκει στη συλλογή Rare Handcrafts της Patek και έχει σκαλιστό στο χέρι καντράν από μαύρο σμάλτο. Η κάσα του έχει διαστάσεις 34,5 x 39,5 mm και είναι από πλατίνα.

Calatrava Pilot Travel Time 5524R

Tο μοντέλο 5524 κυκλοφορεί σε έκδοση από ροζ χρυσό με καφέ-μαύρο ντεγκραντέ καντράν. Η κάσα του έχει διάμετρο 42 mm και φιλοξενεί έναν αυτόματο μηχανισμό με δεύτερη ώρα και πατενταρισμένο σύστημα ρύθμισης των χρονικών ζωνών από δύο βιδωτά μπουτόν.

Ladies Calatrava Pilot Travel Time 7234R

Αξίζει να δείτε –αλλά και να ακούσετε, όπου υπάρχει ηχητική σήμανση– τα νέα μοντέλα της Patek Philippe στο σχετικό videο.

Και επειδή η Patek αντιμετωπίζει με σοβαρότητα το γυναικείο της κοινό, φρόντισε να δημιουργήσει το πρώτο της θηλυκό ταξιδιωτικό μοντέλο με αυτόματο μηχανισμό. Και εδώ η κάσα είναι από ροζ χρυσό, αλλά σε μικρότερη διάμετρο 37,5 mm.

Annual Calendar Moon Phases 5205G

 

Το μοντέλο με ετήσιο ημερολόγιο σε τρία παράθυρα είχε κάνει την παρθενική του εμφάνιση το 2010 σε λευκό χρυσό με γκρι ή γκρι και μαύρο καντράν, ακολούθησαν δύο παραλλαγές του σε ροζ χρυσό το 2013 (με ασημί ή μαύρο καντράν) για να επανέλθει φέτος σε μία εντυπωσιακή έκδοση από λευκό χρυσό με μπλε-μαύρο ντεγκραντέ καντράν. Η κάσα του έχει διάμετρο 40 mm και φιλοξενεί έναν αυτόματο manufacture μηχανισμό.

Aquanaut Luce Misty Blue 5067A

To αγαπημένο των γυναικών, μετά τη λευκή, μαύρη και καφέ εκδοχή του, κυκλοφορεί φέτος σε ένα φωτεινό γαλάζιο, στολισμένο όπως πάντα με 46 διαμάντια. Η ατσάλινη κάσα του έχει διάμετρο 35,6 mm και ο μηχανισμός του είναι quartz.

Τέλος, για το 2018 έχουμε δύο εξαιρετικές νέες εκδόσεις του Chronograph Perpetual Calendar 5270. Και οι δύο έχουν διάμετρο 41 mm και φιλοξενούν στο εσωτερικό τους έναν κουρδιστό manufacture μηχανισμό χρονογράφου με διηνεκές ημερολόγιο και φάσεις της Σελήνης.

Chronograph Perpetual Calendar 5270/1R

Έκδοση από ροζ χρυσό 18Κ η οποία πλέον συνδυάζεται με μπρασελέ «Goutte» από το ίδιο ευγενές μέταλλο (από το 2015 μέχρι τώρα έβγαινε μόνο με λουράκι από δέρμα αλιγάτορα).

Chronograph Perpetual Calendar 5270P

Η πλατινένια εκδοχή του μοντέλου 5270 έκλεψε τις εντυπώσεις φέτος στη Βασιλεία χάρη στο υπέροχο σομόν καντράν της.

Αξίζει να δείτε –αλλά και να ακούσετε, όπου υπάρχει ηχητική σήμανση– τα νέα μοντέλα της Patek Philippe στο σχετικό videο.

 

Αποκλειστικός Αντιπρόσωπος A. Stephanides & Son Luxury Goods Ltd

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!