THE ANALYZER

Δείτε την αντίδραση του Νικόλα επειδή έμεινε εκτός Symbol Game [βίντεο]

Χθες είδαμε τον ημιτελικό και τον τελικό του Symbol Game και τη νίκη πήρε η Κατερίνα Δαλάκα που κέρδισε ένα εισιτήριο απευθείας για την 4άδα του ημιτελικού του φετινού Survivor. Όμως δύο παίκτες δεν μπόρεσαν να αγωνιστούν και να διεκδικήσουν την πρόκριση στην ημιτελική φάση.

Στον ημιτελικό του symbol  game ο Γιώργος Λιανός ενημέρωσε  τους παίκτες για τη διαδικασία και ανακοίνωσε πως δύο παίκτες μένουν εκτός αυτής της διεκδίκησης της πρώτης θέσης της τελικής τετράδας. Αυτοί ήταν ο Πάνος Θεοδώρου που αντιμετώπισε έναν τραυματισμό, αλλά και ο Νικόλας Αγόρου που δεν βρισκόταν καν στον αγωνιστικό χώρο, αλλά στο νοσοκομείο λόγω του ποδιού του.

«Βρισκόμαστε όλοι εδώ για την ολοκλήρωση σχεδόν του αγώνα των συμβόλων. Δυστυχώς έχουμε κάποιες ελλείψεις. Ο Πάνος δεν μπορεί να αγωνιστεί για κάποιο ιατρικό θέμα το οποίο έχει. Κι ο μεγάλος άτυχος είναι και ο Νικόλας που είχε έναν τραυματισμό στον τελευταίο αγώνα και έχει μεταφερθεί στο νοσοκομείο για να δούμε τι ακριβώς συμβαίνει. Επομένως το παιχνίδι των συμβόλων τελειώνει και για τον Πάνο και για τον Νικόλα», ανέφερε ο Γιώργος Λιανός, αφού ο Νικόλας Αγόρου είχε καταφέρει να αποκτήσει 3 σύμβολα, ωστόσο η ατυχία του τραυματισμού του στο τελευταίο αγώνισμα δεν του έδωσε την ευκαιρία να διεκδικήσει μέσω του symbol game την πρώτη θέση στην τελική τετράδα του Survivor.

Μιλώντας στους συμπαίκτες του ο Νικόλας Αγόρου δεν μπορούσε να πιστέψει την ατυχία του. «Πως μου έκατσε έτσι; Την πιο σημαντική μέρα να μην μπορώ να παίξω. Αλλά μπορεί όλα να είναι για καλό. Μπορεί να είμαι τυχερός αλλού» σχολίασε ο παίκτης των Μαχητών.

«Στον αγώνα των συμβόλων στάθηκα πάρα πολύ άτυχος. Αυτή τη μέρα την περίμενα από την αρχή του παιχνιδιού σχεδόν, για το λόγο ότι σου έδινε αμέσως τη δυνατότητα να πας στους τέσσερις τελευταίους παίκτες , πράγμα το οποίο για εμένα είναι το πιο σημαντικό. Στον αγώνα των συμβόλων τα είχα πάει πολύ καλά, είχα και τρία σύμβολα, αλλά δυστυχώς δεν μπορούσα καν να δω αυτόν τον αγώνα. Στεναχωρήθηκα πάρα πολύ. Είναι η αλήθεια. Αλλά πιστεύω πως όλα γίνονται για κάποιοι λόγο και γίνονται για καλό. Μπορεί να μη στάθηκα τυχερός με τον τραυματισμό μου σε αυτό τον αγώνα και να μην κατάφερα να διεκδικήσω αυτή τη θέση, αλλά μπορεί να σταθώ τυχερός στο τέλος» σχολίασε ο Νικόλας Αγόρου, ενώ και ο Πάνος Θεοδώρου μίλησε για τον αποκλεισμό του από το symbol game, από αυτή την ευκαιρία δηλαδή να περάσει κατευθείαν στους 4 φιναλίστ του Survivor.

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!