GOOD LIFE

Έρευνα αποκάλυψε τον περίεργο λόγο που πολλοί singles δεν βρίσκουν ταίρι

Το να είναι κανείς single δεν σημαίνει απαραίτητα πως θέλει να βρει ταίρι, ωστόσο αρκετοί άντρες και γυναίκες που είναι αδέσμευτοι και θέλουν να βρουν μία ή έναν σύντροφο, τελικά δυσκολεύονται πολύ στο να έρθουν κοντά με κάποια/ον.

Φυσικά αυτό μπορεί να οφείλεται σε πολλούς παράγοντες, αλλά μια έρευνα αποκάλυψε έναν μάλλον περίεργο λόγο που μπορεί να μειώσει τις πιθανότητες κάποιου που είναι single στην προσπάθειά του να βρει ταίρι.

Συγκεκριμένα έρευνα αποκάλυψε πως οι περισσότεροι singles δηλώνουν πως αναζητούν ταίρι στις βραδινές τους εξόδους και το 36.4% των singles παραδέχονται πως πίνουν κάποιο ποτό πριν βγούνε το βράδυ σε κάποιο μπαρ και το 48.9% λένε πως πίνουν και κατά τη διάρκεια ενός ραντεβού. Αυτό σημαίνει πως κατά μέσο όρο οι singles άντρες και γυναίκες καταναλώνουν  2 ή 3 ποτά κάθε βράδυ που θα βγουν.

Η νέα έρευνα που πραγματοποιήθηκε πρόσφατα αποκαλύπτει πως το ποτό αλλάζει τελείως την εικόνα που έχει ένα άτομο για κάποιον άλλον και αυτό τελικά δυσκολεύει το να προσεγγίσει κανείς κάποιον, ή να εκτιμήσει σωστά το αν όντως έχει βρει κάποιον ή κάποια που του ταιριάζει.

«Το ποτό μου δίνει μια λάθος αίσθηση σύνδεσης με κάποιον άνθρωπο. Αν πιω δύο ποτήρια σαμπάνια νιώθω χημεία με όλους», αναφέρει η Barrie που είναι senior writer στο Elite Daily.

Άρα ίσως καλό είναι την επόμενη φορά που θα γνωρίσετε κάποια ή κάποιον που σας κεντρίζει το ενδιαφέρον η βγείτε για ένα πρώτο ραντεβού να πείτε όχι στο αλκοόλ.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!