WOMEN'S GUIDE

Η Reese Witherspoon ετοιμάζει και τρίτη ταινία "Η Εκδίκηση της Ξανθιάς"

Έχουμε ήδη δει δύο ταινίες "Legally Blonde" (η Εκδίκηση της Ξανθιάς) με την Reese Witherspoon να ερμηνεύει το ρόλο της φαινομενικά ανόητης, αλλά τελικά πανέξυπνης Elle Woods και η συγκεκριμένη ρομαντική κωμωδία έχει καθιερωθεί ως μια από τις πιο αγαπημένες των γυναικών (μαζί με την Bridget Jones και άλλα παρόμοια φιλμ).

Και τα δύο κωμικά και ανάλαφρα φιλμ σημείωσαν τεράστια εισπρακτική επιτυχία σε όλο τον κόσμο και φαίνεται πως τώρα οι παραγωγοί της MGM σκέφτονται να επαναλάβουν την ίδια πετυχημένη συνταγή και θα γυρίσουν το τρίτο Legally Blonde με την Reese Witherspoon ξανά στον πρωταγωνιστικό ρόλο.


Βέβαια πλέον η Reese είναι 42 ετών, οπότε σίγουρα στο φιλμ θα δούμε την Woods να είναι πιο μεγάλη (και όχι η δυναμική φοιτήτρια ή η νεαρή δικηγόρος με βλέψεις για πολιτική καριέρα).


Πάντως δημοσίευμα αναφέρει πως η MGM έχει επιστρατεύσει όλο το αρχικό team δημιουργών των δύο προηγούμενων ταινιών, για να υλοποιήσει τη νέα ταινία και μάλιστα η Reese θα συμμετέχει και στην παραγωγή μέσω της δικής της εταιρείας Hello Sunshine.


 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!