THE ANALYZER

Νέα σκηνή έντασης μεταξύ Εύης και Σώζοντα [βίντεο]

Οι δύο νέοι παίκτες της ομάδας των Διάσημων, ο Σώζων Παλαίστρος Χάρος και η Εύη Σαλταφερίδου έχουν πλέον μια μόνιμη ένταση στη σχέση τους και διαρκώς ξεσπούν καβγάδες μεταξύ τους.

Και μπορεί ο Σώζων μετά τις πρώτες μέρες και τις πρώτες λεκτικές επιθέσεις που είχε κάνει στην Εύη, μετά να άλλαξε στάση και να έκανε... επιθέσεις αγάπης (μάλιστα οι δυο τους έτυχε ως MVPs να κερδίσουν και ένα ρομαντικό δείπνο) αλλά τις τελευταίες εβδομάδες οι σχέσεις τους έχουν ξανά επιδεινωθεί.


Ο Σώζων έχει ακουστεί να κατηγορεί την Εύη πως γνωρίζεται με τον Νικόλα Αγόρου από την αντίπαλη ομάδα των Μαχητών και πως έχει κάνει κακό στην ομάδα της με τις πράξεις της, της έχει πει πως κάνει ριάλιτι και πως χειραγωγεί τους συμπαίκτες της και πολλά άλλα.


Και αυτές οι επιθέσεις δεν σταματούν, αλλά αντίθετα μάλλον κλιμακώνονται. 


Στο χθεσινό επεισόδιο είδαμε την Εύη να επιστρέφει στον πάγκο της ομάδας της, μετά από την ήττα της σε ένα δύσκολο αγώνισμα από τη Μελίνα των Μαχητών.
Ο Σώζων ακούστηκε να κάνει επίπληξη στην Εύη και να την κατηγορεί που γελάει ενώ έχασε και αυτό το σχόλιο προκάλεσε την οργή της Εύης που του ζήτησε να μην ασχολείται μαζί της και με το τι κάνει. Οι δε συμπαίκτες τους παρακολούθουσαν αμήχανοι τη σκηνή και απλά τους ζήτησαν να ηρεμήσουν.
 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!