GOOD LIFE

Για να μπεις σε αυτό το κλαμπ θα πρέπει να είσαι όμορφος [εικόνες]

Τον ερχόμενο Φεβρουάριο θα ανοίξει τις πόρτες του στο Λος Άντζελες το κλαμπ BP (Beautiful People), το οποίο δεν αστειεύεται όταν λέει πως έχει αυστηρό face control είσοδο, αφού για να μπεις σε αυτό θα πρέπει να είσαι υποχρεωτικά (και κατά γενική ομολογία) όμορφος.

Το κλαμπ θα το ανοίξει ο Greg Hodge, ο άνθρωπος που από το 2002 μανατζάρει το site γνωριμιών και πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης BeautifulPeople.com.  Το συγκεκριμένο site σου επιτρέπει αρχικά να ανεβάσεις φωτογραφίες σου και ένα σύντομο βιογραφικό και όλα τα άλλα μέλη του site ψηφίζουν μέσα σε λίγες μέρες, με κριτήριο την ομορφιά σου, το αν θα παραμείνεις ως μέλος ή η αίτησή σου θα απορριφθεί. Έτσι σήμερα το BeautifulPeople.com, έχει πάνω από 850.000 μέλη από 120 χώρες , ενώ περίπου 11 εκατομμύρια άτομα έκαναν αίτηση αλλά δεν κρίθηκαν αρκετά όμορφοι και για αυτό έχουν μείνει εκτός!
Την ίδια λογική θα εφαρμόζει και το κλαμπ που θα στηθεί στο Δυτικό Χόλιγουντ: όλα τα μέλη του site θα έχουν πρόσβαση σε αυτό και θα μπορούν να πάρουν μαζί τους και ένα συνοδό, ο οποίος όμως θα εξετάζεται από τους πορτιέρηδες που αυτοί θα αποφασίζουν αν είναι αρκετά εμφανίσιμος ή εμφανίσιμη για να μπει στο κλαμπ. Ο Creg Hodge εξηγεί πως η ιδέα για τη  δημιουργία του κλαμπ γεννήθηκε μετά από παράπονα πολλών μελών του ομώνυμου site που διαμαρτύρονται πως έχουν βαρεθεί να πηγαίνουν σε μπαρ και κλαμπ για να γνωρίσουν κάποιον και στο τέλος καταλήγουν να εύχονται τα φώτα να ήταν πιο χαμηλά ώστε να μην βλέπουν τόσο άσχημους ανθρώπους γύρω τους!
Η είδηση για το άνοιγμα του κλαμπ έχει προκαλέσει αντιδράσεις, καθώς πολλοί μιλούν για κοινωνικό ρατσισμό και προώθηση λανθασμένων προτύπων, ενώ συχνά τονίζεται πως δεν είναι τυχαία η επιλογή του Λος Άντζελες για έδρα του κλαμπ, καθώς είναι η πόλη όπου η ματαιοδοξία κυριαρχεί. Από την άλλη, οι δημιουργοί του BP επιμένουν πως το κλαμπ τους δεν διαφέρει καθόλου από τη λογική των VIP rooms που λειτουργούν σε άλλα κλαμπ ανά τον κόσμο, μόνο που στο BP, είναι ακόμα πιο ξεκάθαρη η πολιτική του μαγαζιού εξ αρχής. Μάλιστα θεωρούν σίγουρη την επιτυχία και δεν κρύβουν πως σχεδιάζουν να επεκταθούν και σε άλλες πόλεις και χώρες.  Δείτε φωτογραφίες του μαγαζιού και του Creg Hodge.


 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!