WOMEN'S GUIDE

Chloé Fleur de Parfum : Το δικό σου λουλούδι έχει άρωμα!

Ένα μοναδικό στο είδος του τριαντάφυλλο, αποτελεί την έμπνευση και την υπογραφή του οίκου Chloe Fleur de Parfum. 

Το 2008, ο οίκος Chloé είχε φανταστεί ένα μοναδικό τριαντάφυλλο, φωτεινό και φρέσκο, γεμάτο χάρη. Ήταν τόσο διακριτικό που έγινε αμέσως η οσφρητική υπογραφή του οίκου. Αυτό το μοναδικό λουλούδι, αντικατοπτρίζει τέλεια την λεπτότητα και την φυσική κομψότητα που κάνουν τις δημιουργίες του οίκου Chloé ιδιαίτερα ποθητές.

Το τριαντάφυλλο Chloé έχει πολλά πρόσωπα. Κατά τη διάρκεια των τελευταίων οκτώ χρόνων, αυτό το τριαντάφυλλο αποτέλεσε πηγή έμπνευσης. Σήμερα, μια νέα παραλλαγή είναι το Chloé Fleur de Parfum. Διηγείται μια εντελώς νέα οσφρητική ιστορία και αναδεικνύει την καρδιά του λουλουδιού, την πηγή του πλουσιότερου και του πιο απαλού αρώματος. Το νέο Chloé Fleur de Parfum είναι ένα αγνό συμπύκνωμα που χαρίζει στο δέρμα έντονο και βαθύ αισθησιασμό.

Τα αρώματα

Οι master αρωματοποιοί, ο Michel Almairac και η Mylène Alran δημιούργησαν αυτό το νέο άρωμα χρησιμοποιώντας, σαν βάση την νότα που έρχεται από την καρδιά του τριαντάφυλλου, με μια πικάντικη απόκλιση, που λίγο πολύ θυμίζει το άρωμα του βατόμουρου. Ποτέ προηγουμένως το τριαντάφυλλο του οίκου Chloé δεν είχε εμφανίσει τέτοιες φρουτώδεις τονικότητες.

Η καρδιά του λουλουδιού λουίζα (verbena)προσθέτει μια φρέσκια και φωτεινή  διάσταση. Η καρδιά των λουλουδιών της κερασιάς προστέθηκε για να διαχέει τις γαλακτώδεις νότες αμυγδάλου.

Ένας λεπτός συνδυασμός κομψότητας και αισθησιασμού, το νέο Fleur de Parfum μοιάζει σαν το άγγιγμα από απαλό μετάξι στο γυμνό δέρμα.

Το μπουκάλι

Το Fleur de Parfum παραμένει πιστό στο εικονικό μπουκάλι της συλλογής Signature του οίκου Chloé. Το άρωμα στο μπεζ του ελεφαντόδοντου έχει ένα χρωματικό άγγιγμα από ροζ. Αυτή η λεπτή απόχρωση ήταν ανέκαθεν μέρος του DNA του οίκου Chloé. Το βλέπουμε μέσα από το γυαλί του μπουκαλιού του και αντικατοπτρίζεται και στην κορδέλα του, που είναι δεμένη με το χέρι στο λαιμό του.

Αυτός ο πολυτελής καμβάς διατηρεί την χαρακτηριστική εμφάνιση του: το γεωμετρικό σχήμα, η ασημί μεταλλική ετικέτα, το ομαλό οβάλ καπάκι και η λεπτότητα του πτυχωτού γυαλιού αντικατοπτρίζουν απόλυτα την αίσθηση της κομψότητας του οίκου Chloé.

Το πρόσωπο

Από το φθινόπωρο του 2015, η Dree Hemingway, η διάσημη ηθοποιός και μοντέλο ήταν το πρόσωπο των αρωμάτων του οίκου Chloé.

Για το νέο Fleur de Parfum φωτογραφήθηκε από τους Inez & Vinoodh,  το διάσημο ντουέτο Ολλανδών φωτογράφων. Η εντυπωσιακή μαυρόασπρη φωτογραφία τους είναι μια τέλεια ενσάρκωση του πνεύματος του οίκου Chloé. Μέσα από ένα σύγχρονο και μινιμαλιστικό πορτρέτο, που εκδηλώνεται σε όλη την απαλότητα και τη γοητεία του Fleur de Parfum, αναμιγνύει τρυφερά όλη τη θηλυκότητα και τον αισθησιασμό. Η Dree ενσαρκώνει απόλυτα το πνεύμα των κοριτσιών του οίκου Chloé: κομψή και αβίαστα σαγηνευτική. 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!