WOMEN'S GUIDE

H Alexa Chung ετοιμάζει δική της σειρά ρούχων

H Alexa Chung προχωράει στη δημιουργία της δικής του συλλογής denim, daywear, eveningwear, παπούτσια, κοσμήματα κ.ά.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό The Business of Fashion, η ίδια αποκάλυψε: «Μετά από πολλές συνεργασίες με τα αγαπημένα μου brands, που με ενέπνευσαν και μου άνοιξαν τα μάτια, αποφάσισα ότι τώρα είναι η στιγμή να κάνω κάτι δικό μου και να δημιουργήσω μια δική μου γραμμή». Η Alexa Chung έχει συνεργαστεί με τους Madewell, AG Jeans Marks & Spencer, Superga και Eyeko, αλλά ήταν και επί εφτά χρόνια contributing editor της Βρετανικής Vogue.

«Το βλέπω σαν την αποκορύφωση όλης της σκληρής δουλειάς μου την τελευταία δεκαετία, σαν τη δημιουργία μιας βάσης για να εφαρμόσω όλες τις ιδέες μου, οι οποίες θα συνεχίσουν να αναπτύσσονται και να εξελίσσονται πάνω σε αυτή τη βάση. Επίσης, νιώθω ότι πρέπει να το κάνω όσο είμαι ακόμη νέα, έχω αρκετή ενέργεια και είμαι σε επαφή με την pop κουλτούρα σε τέτοιο βαθμό, ώστε να μπορώ να δημιουργήσω κάτι που είναι πραγματικά συναφές με την εποχή», τονίζει στη συνέντευξή της.

Η συλλογή αναμένεται να κυκλοφορήσει την επόμενη άνοιξη σε επιλεγμένα πολυκαταστήματα του Λονδίνου, της Νέας Υόρκης, του Παρισιού και του Χονγκ Κονγκ. Η επιχερηματίας και σχεδιάστρια διάλεξε για τη δημιουργική ομάδα του brand της έξι επαγγελματίες από το χώρο της μόδας, της μουσικής και της τέχνης.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!