WOMEN'S GUIDE

5 tips για να καταλάβεις πότε μία επώνυμη τσάντα ειναι...μαϊμού [βίντεο]

Τα τελευταία χρόνια, πολλές γυναίκες που ονειρεύονται να αποκτήσουν επώνυμες τσάντες διάσημων σχεδιαστών, αλλά φυσικά δεν έχουν τα χρήματα για να  τις αγοράσουν καταφεύγουν στη λύση την ενοικίασης.

Φυσικά θα πρέπει να έχετε το νου σας, γιατί ακόμα και αν δεν θα πληρώσετε το υπέρογκο ποσό που κάνει κανονικά μία τέτοια τσάντα (αφού θα είναι στα χέρια σας μόνο για λίγες μέρες ακόμα και ώρες), και πάλι υπάρχει ο κίνδυνος να βρεθείτε να καμαρώνετε με μία τσάντα... μαϊμού στο χέρι.
Πρόσφατα ανέβηκε στο διαδίκτυο ένα βίντεο του Racked που σου δείχνει 5 σημάδια τα οποία μπορούν να σου δείξουν πως η τσάντα που σκοπεύεις να νοικιάσεις (ή σε πιο σπάνιες περιπτώσεις να αγοράσεις) δεν είναι κανονική. Γενικά θα πρέπει να τσεκάρετε την υφή και το βάρος της τσάντας και των επιμέρους στοιχείων της (αλυσίδες,, φερμουάρ κ.λπ.), να προσέξετε αν υπάρχει ομοιομορφία στις ραφές και αν στο εσωτερικό δεν σακουλιάζει το ύφασμα, να δείτε πού και πώς έχει μπει η σφραγίδα γνησιότητας και φυσικά να παρατηρήσετε το λογότυπο του οίκου που σχεδίασε την τσάντα. Δείτε τα όλα αναλυτικά σε ένα βίντεο.
 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!