WOMEN'S GUIDE

4 μαγιό που αδυνατίζουν κάθε σωματότυπο [εικόνες]

Μπορεί τα ψώνια να αποτελούν μια αγαπημένη ενασχόληση για τις γυναίκες, μα όταν πρόκειται για μαγιό, τα πράγματα δεν είναι και τόσο ευχάριστα.

Όσο τέλειο κορμί και να έχει μία γυναίκα, υπάρχει πάντα η ανασφάλεια της παραλίας. Να θυμάσαι ότι όπως ακριβώς υπάρχουν κάποια ρούχα στην ντουλάπα σου που ξέρεις ότι σου ταιριάζουν καλύτερα, έτσι ισχύει και για το μαγιό. Είτε πρόκειται για ολόσωμο είτε για μπικίνι, υπάρχουν κάποια χαρακτηριστικά σε καθένα τύπο μαγιό που τονίζουν τα δυνατά σου σημεία πάνω στο σώμα σου και κρύβουν αυτά που δεν θα ήθελες να φανούν. 

Ντραπέ ολόσωμο

Αν έχει μερικά παραπανίσια κιλά, τότε επέλεξε το συγκεκριμένο είδος μαγιό καθώς θα κρύψει την κοιλίτσα σου, ενώ το halter neck θα αναδείξει τους ώμους και θα εστιάζεται όλη η προσοχή στο πάνω μέρος του σώματος σου. 

Να είναι ψηλόμεσο το κάτω μέρος του μπικίνι

Τα ψηλόμεσα μπικίνι έχουν την ιδιότητα να σταματάνε στο πιο αδύνατο σημείο του σώματος. Τονίζουν την μέση, η οποία είναι εξ ορισμού το στενότερο σημείο του σώματος μίας γυναίκας και αγκαλιάζουν το κορμί δίνοντας το σχήμα κλεψύδρας. 

Tρίγωνο σουτιέν

Είναι λιτό, αθλητικό και σέξι. Είναι κατάλληλο για όλα τα μεγέθη στήθους εκτός από τα μεγάλα. 

Μαγιό με διαφορετικές υφές 

Επέλεξε σκούρο χρώμα που κολακεύει τις πιο juicy σιλούετες και προτίμησε μαγιό με διαφορετικές υφές που ξεγελούν το μάτι. 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!