WOMEN'S GUIDE

5 summer outfits που δεν πρέπει ποτέ να φορέσεις στο γραφείο

To γεγονός πως καλοκαίριασε και γενικότερα όλοι χαλαρώνουμε, δε σημαίνει πως μπορούμε να φοράμε ότι θέλουμε στη δουλειά μας.

Ειδικά αν αυτή είναι δουλειά γραφείου τότε τα παρακάτω items όσο και αν μπορεί να είναι τα αγαπημένα σου για το καλοκαίρι, θα πρέπει να μείνουν στη ντουλάπα τις ώρες γραφείου. Δείτε τι απαγορεύεται διά ροπάλου να φορεθεί σε δουλειά.

 

1. Κοντά σορτσάκια

Μπορεί να τα λατρεύεις και να είναι πολύ της μόδας αλλά κράτησέ τα για τις βόλτες με τις φίλες σου και τις εξορμήσεις στην παραλία, αν δεν θέλεις να γίνεις το αντικείμενο σχολιασμού (και όχι θετικού όσο και αν σε κολακεύουν) στη δουλειά σου.

2. Μπλουζάκια στράπλες

Είναι εντυπωσιακά και σίγουρα καλύπτουν μόνο τα απαραίτητα τις μέρες που η θερμοκρασία χτυπά κόκκινο. Στο γραφείο όμως είναι απλώς άβολα (συνέχεια πέφτουν) και κάπως προκλητικά. Φόρεσέ τα μόνο αν μπορείς να τα συνδυάσεις με καλοκαιρινή ζακέτα ή σακάκι.

3.Τζιν σαλοπέτα

Είναι στη μόδα, μπορείς να κάνεις πολύ ωραίες εμφανίσεις συνδυάζοντας μια σαλοπέτα με πουκάμισο ή t shirt, αλλά όχι στη δουλειά σου εκτός και αν είσαι μπογιατζής.

4.Σαγιονάρες

Μπορεί σιγά σιγά να επιστρέφουν στη μόδα (και μάλιστα σε κυριλέ ντυσίματα), αλλά καλό είναι να μην είσαι εσύ αυτή που θα προσπαθήσει να πείσει τους πάντες για τις νέες τάεις της μόδας. Προς το παρόν όλοι στο γραφείο (και ειδικά το αφεντικό σου) θα νομίσουν πως προτιμάς να είσαι στην παραλία. Προτίμησε ένα από τα χιλιάδες εξίσου άνετα flat πεδιλάκια που κυκλοφορούν στην αγορά.

5. See through μπλουζάκια

Τα διάφανα τοπ στη δουλειά στέλνουν μόνο ένα μήνυμα: θέλ όλοι να με προσέξουν και όχι γιατί είμαι καλή στη δουλειά μου. Είσαι σίγουρη πως αυτό είναι το μήνυμνα που θες να στείλεις σε συναδέλφους, προϊσταμένους και πελάτες; Αν όχι κράτα τα για τις βραδινές σου εξόδους.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!