WOMEN'S GUIDE

Εντυπωσιακά δαχτυλίδια αρραβώνων με την υπογραφή του Karl Lagerfeld [εικόνες]

 Κάθε σχέδιο θα προσφέρεται σε λευκό και κίτρινο χρυσό 18 καρατίων, καθώς και σε πλατίνα.

Ο Κarl Lagerfeld συνεργάστηκε με τον γνωστό κοσμηματοπώλη Frederick Goldman και δημιούργησε τρεις τρεις συλλογές από δαχτυλίδια αρραβώνων για τις μελλοντικές νύφες της νέας γενιάς. Την ανακοίνωση της συνεργασίας έκανε Vogue. «Δεν είχα δημιουργήσει ποτέ ένα δαχτυλίδι για μια τέτοια περίσταση. Ήταν μια μικρή πρόκληση», δήλωσε ο σχεδιαστής του γαλλικού οίκου.  

Η πρώτη σειρά διαθέτει αιχμηρά καρφιά, τα οποία χαρακτηρίζουν τα αξεσουάρ που δημιούργησε για το προσωπικό του brand, η δεύτερη βασίζεται σε σύγχρονα και γεωμετρικά σχήματα, ενώ η τρίτη σειρά είναι εμπνευσμένη από τις καμπύλες και γενικότερα τις ιδιαιτερότητες της αρχιτεκτονικής του Παρισιού. Οι τιμές ξεκινούν από $1.000 δολάρια και φτάνουν μέχρι και τα $10.000 δολάρια, ανάλογα με τους πολύτιμους λίθους που διαθέτουν.

«Το δαχτυλίδι πρέπει να εκφράζει κάτι που έχει να κάνει με την καρδιά και τα πραγματικά συναισθήματα. Πρέπει να είναι ένα σύμβολο κι ένα σημάδι για μια αυθεντική ευχή για δέσμευση. Πρέπει να είναι κομψό αλλά όχι υπερβολικό», συμπλήρωσε ο Lagerfeld. 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!