WOMEN'S GUIDE

Εταιρεία εσωρούχων απέφυγε το photoshop και αυξήθηκαν οι πωλήσεις της

Η εταιρεία εσωρούχων Aerie, θυγατρική της American Eagle, αποφάσισε να σταματήσει να χρησιμοποιεί φίλτρα και επεξεργασία στις διαφημιστικές καμπάνιες εσωρούχων τα τελευταία χρόνια. 

Συγκεκριμένα, ήταν το 2014 όταν η δημιουργική ομάδα της εταιρείας πήρε την απόφαση να μην χρησιμοποιεί πλέον Photoshop αλλοιώνοντας την εικόνα των μοντέλων. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα οι πωλήσεις να αυξάνονται συνεχώς. Για παράδειγμα, το πρώτο τετράμηνο του 2016, αυξήθηκαν κατά το  εντυπωσιακό ποσοστό του 32%. Την αντίστοιχη χρονική περίοδο του 2015, είχαν αυξηθεί κατά 12%. Μέσα σε ένα χρόνο, λοιπόν, εκτοξεύθηκαν κατά 20%.

Η πρόεδρος και εκπρόσωπος της Aerie Jennifer Foyle αναφέρει πως τα κορίτσια σήμερα είναι πιο ανεξάρτητα και δυνατά από ποτέ. Έτσι, πίστεψαν ότι η συγκεκριμένη ιδέα θα είχε απήχηση. Επίσης, η ίδια προσθέτει και τονίζει ότι οι μη ρεαλιστικές εικόνες των μοντέλων άλλων εταιρειών εσωρούχων δεν αποτελούν καλό παράδειγμα και κάνει κάθε brand να πρέπει να κάνει ό,τι είναι καλύτερο για το ίδιο. Αλλά δεν νομίζει ότι το ρετουσάρισμα είναι απαραίτητο. 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!