WOMEN'S GUIDE

Ο Jeremy May δημιουργεί κοσμήματα από τις σελίδες αγαπημένων βιβλίων [εικόνες]

Μπορεί θεωρητικά η λογοτεχνία και τα κοσμήματα να μη συνδέονται, αλλά όταν υπάρχει λίγη φαντασία όλα μπορούν να γίνουν πραγματικότητα. 

Ο Jeremy May είναι γεννημένος στο Suffolk της Αγγλίας. Έχει σπουδάσει αρχιτεκτονική τοπίου στο Πανεπιστήμιο Greenwhich στο Λονδίνο, όπου ζει και εργάζεται εκεί μέχρι και σήμερα. Ο ίδιος φτιάχνει συλλεκτικά κοσμήματα από σελίδες παλαιών και αγαπημένων βιβλίων. Η έμπνευση για τα κοσμήματα Literary Jewels του ήρθε όταν θέλησε να μεταμορφώσει το χαρτί που τον εμπνέει, σε κάτι ωραίο με διάρκεια. Ο ίδιος διαλέγει συγκεκριμένες σελίδες από τις οποίες κόβει κομμάτια στο επιθυμητό σχήμα και στη συνέχεια τα ενώνει μεταξύ τους, περνώντας τα με βερνίκι. 

Κάθε κομμάτι είναι μοναδικό, αφού η γοητεία του υπερβαίνει την φόρμα του και περιλαμβάνει την ιστορία, τις εικόνες του ίδιου του βιβλίου καθώς και τα συναισθήματα του ιδιοκτήτη για αυτό. Εξάλλου, δεν είναι τυχαίο ότι το πρώτο κόσμημα που δημιούργησε ο May προοριζόταν ως δώρο για την σύζυγο του στην πρώτη τους επέτειο.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!