GOOD LIFE

True story: 9χρονη κατάφερε να κάνει άσκηση που σχεδιάστηκε για κομάντο [βίντεο]

Το όνομά της είναι Milla Bizzotto, είναι μόλις 9 ετών, ζει στις ΗΠΑ και τις τελευταίες μέρες το όνομά της κάνει το γύρο του κόσμου, αφού είναι το πρώτο παιδί που κατάφερε να ολοκληρώσει την 24ωρη άσκηση εκπαίδευσης που έχει σχεδιαστεί για σκληροτράχηλους κομάντο και συγκεκριμένα για το σώμα Seals του αμερικανικού Ναυτικού.

Η μικρή αθλείται από την ηλικία των 7 ετών μαζί με τον πατέρα της, ο οποίος είναι προπονητής cross fit.
Η ίδια ζήτησε από τον μπαμπά της να την βοηθήσει γιατί όπως είπε μέχρι τότε δεν ήταν καλή στα αθλήματα και συχνά γίνονταν θύμα bullying από τους συμμαθητές της που την κορόιδευαν.
Η μικρή έδωσε συνέντευξη στην Miami Herald και μίλησε για το πως κατάφερε να ολοκληρώσει το 24-hour Battlefrog Xtreme, έναν αγώνα σχεδιασμένο για σκληροτράχηλους στρατιώτες, με πολλές προκλήσεις, ενώ απαντά και στους επικριτές της, που λένε πως δεν είναι σωστό για ένα μικρό κορίτσι να πιέζει τόσο τον εαυτό του. "Δεν μου αρέσει να παίζω βιντεοπαιχνίδια, δεν μου αρέσουν τα hoverboards, δεν μου αρέσει να κάνω τη ζωή μου εύκολη. Μου αρέσουν οι προκλήσεις. Θέλω να είμαι άνετη στο να μην έχω ανέσεις. Έχω ένα σώμα και είναι το μόνο που θέλω και το μόνο που αγαπώ." λέει και προσθέτει "θέλω να εμπνεύσω τα άλλα παιδιά και όλους τους ανθρώπους να πιστέψουν στον εαυτό τους και τις δυνατότητές τους και να μην πιστεύουν όσους τους λένε το αντίθετο".
Δείτε ένα βίντεο με τον λόγο της μικρής , αλλά και ένα σχετικό ρεπορτάζ.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!