WOMEN'S GUIDE

Δείτε πόσα χρήματα κερδίζει η Zoella: Η νεαρή vlogger που σαρώνει στο Youtube

Η Zoella στα 24 της έγραψε την πρώτη της νουβέλα «Girl Online» και είναι πραγματικά απίστευτο ότι από την πρώτη εβδομάδα κυκλοφορίας, το βιβλίο ξεπέρασε τα αντίγραφα του «Harry Potter», του «Da Vinci Code» αλλά και τις «50 Αποχρώσεις του Γκρι».

Η Zoe Sugg, γνωστή και ως Zoella, είναι μια 25χρονη vlogger από το Μπράιτον της Μεγάλης Βρετανίας. Πριν από μερικά χρόνια τραβούσε με την κάμερα της διάφορα ερασιτεχνικά βίντεο από το δωμάτιο του σπιτιού της και συνέχεια τα ανέβαζε στο προσωπικό της κανάλι στο Youtube. Λίγα χρόνια αργότερα και έχει κάνει μία μεγάλη περιουσία, ενώ είναι πλέον μια σταρ του Youtube.

Η εφημερίδα «The Sunday Times» αναφέρει ότι σήμερα η «βασίλισσα του vlogger» εκτιμάται ότι έχει καταφέρει να κερδίσει ακόμη και περισσότερες από 400.000 λίρες μέσα σε 8 μήνες, βγάζοντας κατά μέσο όρο περίπου 50.000 λίρες τον μήνα, δηλαδή κοντά στις 65.000 ευρώ μηνιαίο εισόδημα. Τα βίντεο που δημοσιεύει αναφέρονται για τη μόδα, την ομορφιά και το lifestyle. Καθημερινά την επισκέπτονται εκατομμύρια χρήστες του YouTube, ενώ κάθε μήνα ο αριθμός των επισκεπτών της και των εσόδων αυξάνεται.

Τον Νοέμβριο του 2014 κυκλοφόρησε το πρώτο της βιβλίο, το «Girl Online» που έγινε με απίστευτη ταχύτητα best seller πουλώντας 78.000 αντίτυπα στην πρώτη εβδομάδα του και μόνο. Στην Ελλάδα κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Λιβάνη. Παράλληλα, εξαιτίας της μεγάλης ζήτησης που είχε το πρώτο της βιβλίο, κυκλοφόρησε ένα ακόμη με τίτλο «Girl Online: On Tour», το οποίο ξεκίνησε να πωλείται τον Νοέμβριο του περασμένου έτους.

Σήμερα, η Zoella μένει σε ένα άνετο αρχοντικό πέντε υπνοδωματίων στο Hove, μαζί με το φίλο της και συνάδελφό της, Alfie Deyes. To 2011 κέρδισε το Cosmopolitan Blog Award για το Καλύτερα Εδραιωμένο Blog Ομορφιάς και την επόμενη χρονιά το Best Beauty Vlogger Award. Επίσης το βραβείο Best British Vlogger στα Βραβεία για Εφήβους του Radio 1 το 2013 και το βραβείο Επιλογής των Παιδιών του Nickelodeon του 2014 στην κατηγορία UK's Favourite Vlogger. Τέλος, χρίστηκε Αστέρι του Διαδικτύου για τη Μόδα και την Ομορφιά στα Βραβεία Επιλογής των Εφήβων το 2014.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!