WOMEN'S GUIDE

Η Emma Edwards μετέτρεψε το σπίτι σε ένα εκκεντρικό vintage παράδεισο [εικόνες]

Η 47χρονη ξόδεψε 20,000 λίρες για να ανακαινίσει το σπίτι του συντρόφου της σε ένα vinage παράδεισο της δεκαετίας του '50.

Η Emma Edwards χρησιμοποίησε στους τοίχους τυπωμένο υλικό bark cloth ως ταπετσαρία, ενώ από την διακόσμηση δεν λείπουν ιδιαίτερα διακοσμητικά όπως τα πολύχρωμα φωτιστικά στον τοίχο. Δηλώνει φανατική θαυμάστρια των ροζ λουτρών γι' αυτό στο μπάνιο τοποθέτησε μια ροζ μπανιέρα. «Ήταν μια απίστευτη μεταμόρφωση από ένα πλήρες ναυάγιο σε μια τροπική απόλαυση της δεκαετίας του '50. Δεν θα μπορούσα να είμαι πιο ενθουσιασμένη με το αποτέλεσμα», ανέφερε στο βρετανικό περιοδικό Mirror. 

Κατά τη διάρκεια των ετών αγόραζε αντικείμενα από την Αμερική για την διακόσμηση του σπιτιού. Η 47χρονη πάντα είχε μία ιδιαίτερη συμπάθεια για τη δεκαετία του '50 και όταν μετακόμισε στο σπίτι του Nigel ήταν μία καλή ευκαιρία ν' αλλάξει τη διακόσμηση της κατοικίας, καθώς δεν την άρεσε όπως ήταν πριν. «Μετακόμισα αλλά ποτέ δεν αισθάνθηκα 100% ευχαριστημένη. Ο χώρος γύρω μου είναι πολύ σημαντικός για μένα. Είχα ένα κοκτέιλ μπαρ από μπαμπού στον έξω χώρο, αλλά αυτό ήταν λίγο ψυχρό εκεί και ήθελα να το μετακινήσω στο σαλόνι. Ο Nigel δεν έχει το ίδιο στυλ με μένα και δεν ήξερα πως θα εξελισσόταν όλο αυτό. Αποφάσισα να κάνω μια μικρή γωνιά με το κοκτέιλ μπαρ και του άρεσε πάρα πολύ. Μετά από αυτό ήταν ήταν σαν να ανέφερε "ας το δοκιμάσουμε"»

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!