WOMEN'S GUIDE

Love to Fashion: Ειρήνη Στρατηγάκη

Η Ειρήνη Στρατηγάκη είναι μία fashion blogger που γεννήθηκε και ζει στην Αθήνα, αλλά κατά καιρούς έχει μείνει και σε άλλα μέρη της Ελλάδας, άλλα και του κόσμου! 

«Αποφάσισα να ξεκινήσω το blog μου για να μοιραστώ τις ιδέες και τις εμπειρίες μου με τους φίλους/φίλες μου. Ένας τρόπος να ανταλλάσσουμε απόψεις, να σχολιάζουμε και να εμπνεόμαστε ο ένας από τον άλλον!», κάπως έτσι μας συστήνεται η δημιουργός του Irene's loves

Αυτό που κάνει το blog μου ιδιαίτερο είναι ότι δεν αντιπροσωπεύουμε μόνο ένα στυλ, αλλά προσπαθούμε να συνδυάσουμε και να προωθήσουμε όσα περισσότερα μπορούμε αρκεί να τα υποστηρίζουμε και να τα πιστεύουμε. Επίσης, έχει δοθεί ιδιαίτερη προσοχή στην αρθρογραφία μας όπου επαγγελματίες και άνθρωποι με αγάπη για την ομορφιά μοιράζονται τα μυστικά και τις προτάσεις τους. Στην στήλη της μόδας πάλι έχουμε έγκυρα άρθρα που επιμελούμαι εγώ, αντλώντας τις πληροφορίες μου από ξένα sites κυρίως, πάντα όμως φιλτραρισμένα μέσα από την δίκη μου προσωπική μάτια.

Θα με χαρακτήριζα πολύ τολμηρή, ρισκάροντας συνέχεια για πράγματα που θέλω και πιστεύω. Είμαι αυθόρμητη, αληθινή, ονειροπόλα, αλλά και γνήσια ρεαλίστρια κατ' ανάγκη. Λατρεύω τα χρώματα, τον ήλιο και την θάλασσα γι' αυτό και δεν μπορώ να μείνω πουθενά αλλού πέρα από την Ελλάδα!

Μόδα για μένα είναι ένας τρόπος να εκφράζω αυτό που είμαι και αυτό που νιώθω κάθε στιγμή. Μου αρέσει να μπαίνω σε διαφορετικούς ρόλους και να μπορώ να εκφράσω όλες τις πτυχές της προσωπικότητας μου μέσα από διαφορετικά looks.

Μία γυναίκα είναι καλοντυμένη όταν υποστηρίζει αυτό που φοράει και νιώθει ο εαυτός της. Με άλλα λόγια ακολουθεί την καρδιά της και δεν φοβάται να δοκιμάσει!

Μια γυναίκα είναι κακοντυμένη όταν το μόνο που προσπαθεί είναι να εντυπωσιάσει μέσα από το ντύσιμο της ξεχνώντας την προσωπικότητα της.

Συμβουλεύω τις γυναίκες Ελληνίδες να επενδύουν περισσότερο χρόνο και χρήμα στην σωστή περιποίηση της επιδερμίδας, του σώματος και των μαλλιών τους. Μια υγιής και φωτεινή επιδερμίδα μαζί με λαμπερά μαλλιά και ένα σφριγηλό και καλλίγραμμο σώμα είναι όλα όσα χρειαζόμαστε για να είμαστε όμορφες. Τα υπόλοιπα είναι απλά περιτύλιγμα που είτε το αναδεικνύουμε είτε το θάβουμε...

Αγαπημένο κομμάτι στην ντουλάπα μου είναι όλα τα σορτσάκια μου (χειμωνιάτικα και καλοκαιρινά) αλλά και τα jeans μου. Φοριούνται από το πρωί έως το βράδυ όλες τις εποχές και μπορούν να εκπροσωπήσουν όλα τα στυλ από casual/urban μέχρι chic/elegant όταν συνδυαστούν με τα σωστά κομμάτια και αξεσουάρ.

Το στυλ που έχω υιοθετήσει είναι κυρίως το street style σε κάθε εκδοχή του: Από αγαπημένα τζιν παντελόνια μέχρι μακριά αέρινα φορέματα. Προσαρμόζεται εύκολα για να εξυπηρετεί όλες τις ώρες τις ημέρας εκπέμπoντας νεανικότητα και θηλυκότητα.

Άλλο ένα όμως στυλ που λατρεύω είναι το glamorous η αλλιώς το sexy glammed-up style, κυρίως για τις νυχτερινές μου εξόδους. Έντονα χρώματα, υλικά και αξεσουάρ γιατί κάθε γυναίκα οφείλει να είναι εντυπωσιακή την νύχτα...

Αγαπημένη μου ξένη σχεδιάστρια είναι η Anna Molinari του οίκου Blumarine & Blugirl γιατί όλα της τα σχέδια εκπέμπουν θηλυκότητα, γοητεία, και αισθησιασμό. Ότι πρέπει δηλαδή να εκπέμπει κάθε γυναίκα! Για τον ίδιο λόγο αγαπώ και την Celia Kritharioti. Και οι δυο συνδυάζουν όλα αυτά τα χαρακτηριστικά βγάζοντας προς τα έξω ένα πολύ σικάτο και εκλεπτυσμένο αποτέλεσμα.

Δεν πάω πουθενά χωρίς να έχω μαζί μου το άρωμα μου. Η μυρωδιά είναι κάτι που κάνει τους άλλους να σε θυμούνται ακόμα και όταν είσαι απούσα....

Το επόμενο κομμάτι που θα αγοράσω είναι άλλο ένα ripped jeans! Τα λατρεύω και ποτέ δεν είναι αρκετά όσα και να έχω!!!

*Η συνέντευξη δόθηκε στον δημοσιογράφο Άγγελο Γεραιουδάκη.   

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!