WOMEN'S GUIDE

Η H&M Studio παρουσίασε τη νέα συλλογή για το Φθινόπωρο/Χειμώνα 2016 [βίντεο]

Η επίδειξη πραγματοποιήθηκε κάτω από τη θολωτή οροφή του Bourse de Commerce στο Παρίσι, ενώ πηγή έμπνευση της συλλογής ήταν υπήρξαν οι δυναμικές γυναίκες.

Στη πασαρέλα είδαμε αρκετά γνωστά μοντέλα να παρουσιάζουν τα ιδιαίτερα κομμάτια της εταιρείας, όπως οι Amber Valletta, Jourdan Dunn, Freja Beha Erichsen, Ashley Graham, Soo Joo Park και Hari Nef. Η νέα σειρά ξεχώρισε για τις μοναδικές λεπτομέρειες πάνω στα ρούχα, από την ακρίβεια των γραμμών μέχρι τα κυρίαρχα κεντήματα.

Το μαύρο, κόκκινο, λευκό, μπλε και διάφορες άλλες ουδέτερες αποχρώσεις, κυριάρχησαν στην επίδειξη, ενώ καπέλο gaucho, καουμπόικες μπότες, μικρή τσάντα σε σχήμα κύβου με λεπτό λουρί, μακριά μεταξωτά μαντήλια, κολιέ με στρογγυλό παντατίφ ήταν μερικά από τα αξεσουάρ που ξεχώρισαν.

«Αυτή η συλλογή έχει να κάνει με τη δυναμικότητα και την ομορφιά των γυναικών και τον τρόπο που εκφράζουμε αυτή τη δύναμη μέσα από το στυλ μας. Μου αρέσει η αντίθεση της δυναμικής ραπτικής με τις πινελιές χειροτεχνίας από τη σουηδική κληρονομιά και λαογραφία», αναφέρει η Ann-Sofie Johansson, δημιουργική σύμβουλος της Η&Μ.

Τέλος, η μουσική που ακούστηκε στην επίδειξη δημιουργήθηκε ειδικά για την περίσταση από τον Nicolas Godin των Air, ενώ υπήρχε χορωδία που τραγούδησε ζωντανά για να δημιουργηθεί καλύτερη ατμόσφαιρα. Εξακόσιοι διεθνείς δημοσιογράφοι της μόδας και προσκεκλημένοι παρευρέθησαν στην επίδειξη που πραγματοποιήθηκε στα πλαίσια της Εβδομάδας Μόδας του Παρισιού, ενώ το κοινό από όλο τον κόσμο παρακολούθησε την επίδειξη μέσω του studio.hm.com.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!