WOMEN'S GUIDE

Οι λεσβίες έχουν περισσότερους οργασμούς από τις straight γυναίκες

Έρευνες έχουν καταλήξει στο συμπέρασμα ότι οι λεσβίες έχουν περισσότερους οργασμούς από τις ετερόφυλες γυναίκες και όχι εξαιτίας της καλής γνώσης της ανατομίας του γυναικείου σώματος.

Κατά καιρούς δημοσιεύονται αρκετές επιστημονικές μελέτες που αφορούν την ανθρώπινη σεξουαλικότητα. Το 2014 πραγματοποιήθηκε μία έρευνα από το Ινστιτούτο Κίνσι που έδειξε ότι οι ετερόφυλες είχαν οργασμό σε ποσοστό 58%, οι αμφισεξουαλικές σε ποσοστό 58%, ενώ οι λεσβίες σε ποσοστό 75%.

Παράλληλα, αυτά τα ποσοστά συσχετίστηκαν με μια άλλη μελέτη, των Blair & Pukall, η οποία μέτρησε τη διάρκεια και τη σεξουαλικότητα. Το πείραμα έγινε σε 822 άνδρες και γυναίκες 18-79 ετών. Τα αποτελέσματα φανέρωσαν ότι  οι ομοφυλόφιλες γυναίκες έκαναν σεξ περίπου 30-45 λεπτά, ενώ τα υπόλοιπα ζευγάρια 15-30 λεπτά. 

Από την άλλη, το Psychology Today προσθέτει ότι η μεγάλη διάρκεια στο κομμάτι των προκαταρκτικών έχει ως συνέπεια οι γυναίκες να έχουν περισσότερη ώρα οργασμό. Ωστόσο, το ετεροφυλοφιλικό σεξ δεν επικεντρώνεται τόσο πολύ στα ερωτικά παιχνίδια ούτε επίσης στον στοματικό έρωτα. Επίσης, άλλες έρευνες έχουν αποδείξει ότι πολλές straight γυναίκες δεν περιμένουν τόσο νιώσουν οργασμό καθώς ο κύριος στόχος τους είναι να ικανοποιήσουν τον σύντροφο τους, ενώ κάτι τέτοιο δεν ισχύει για τις λεσβίες, αφού το θέμα του οργασμού είναι πολύ σπουδαίο.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!