GOOD LIFE

EasyFoodstore: To νέο κατάστημα τροφίμων όπου όλα κοστίζουν μόνο 32 σεντς

Αίσθηση προκάλεσε στα social media η είδηση του opening του πρώτου πιλοτικού καταστήματος easyFoodstore στο Λονδίνο, από τον Σερ Στέλιο Χατζηιωάννου, τον γνωστό Kύπριο επιχειρηματία που ζει στην Αγγλία.

Ο ιδρυτής της Easyjet αποφάσισε να δοκιμάσει να λειτουργήσει ένα κατάστημα, το easyFoodstore, όπου όλα τα τρόφιμα που πουλάει (προς το παρόν υπάρχουν 76 προϊόντα προς πώληση) δεν θα ξεπερνούν σε τιμή το ποσό των 25p (της λίρας) δηλαδή περίπου 32 σεντς του ευρώ.
Το πρώτο κάταστημα άνοιξε πρόσφατα στην περιοχή Park Royal West του Λονδίνου και ο επιχειρηματίας φιλοδοξεί να στήσει μία ολόκληρη αλυσίδα.
Όπως αναφέρει ο Guardian οι τιμές θα παραμείνουν σε αυτά τα χαμηλά επίπεδα όλο τον μήνα Φεβρουάριο, ως προσφορά γνωριμίας, αλλά σε γενικές γραμμές το σλόγκαν του καταστήματος είναι "όχι ακριβές ετικέτες, μόνο φαγητό με λογικές τιμές".
Ο ίδιος ο επιχειρηματίας, είπε πως από την εμπειρία του με την διανομή δωρεάν τροφίμων μέσω ιδρυμάτων σε Ελλάδα και Κύπρο σκέφτηκε πως έτσι μπορει να βοηθήσει τα κοινωνικά στρώματα που έχουν περισσότερη ανάγκη.
Η πρώτη αντίδραση των Βρετανών ήταν μάλλον θετική με τα social media να γεμίζουν με αναφορές στις εντυπωσιακά χαμηλές τιμές του καταστήματος, ενώ ο Guardian αναφέρει πως αυτή η επιχειρηματική κίνηση αυξάνει τον έντονο ανταγωνισμό στον τομέα των σούπερ μάρκετ της χώρας.


 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!