WOMEN'S GUIDE

Αφήστε το δέρμα σας να ξεκουραστεί μετά τις μέρες των γιορτών

Οι μέρες των γιορτών πέρασαν και καλό θα ήταν να αφήσετε για λίγο το δέρμα σας να ξεκουραστεί από το φορτωμένο μακιγιάζ και το ξενύχτι των ρεβεγιόν.

Δεν υπάρχει τίποτα πιο όμορφο από τα φυσικά μας χαρακτηριστικά. Μία καθαρή και ενυδατωμένη επιδερμίδα αποτελεί από μόνη της μία πηγή λάμψης που βγαίνει αβίαστα. Αρκετές γυναίκες πιστεύουν ότι με το μακιγιάζ δείχνουν πιο όμορφες. Δεν ισχύει όμως πάντα αυτό. Κάθε μέρα ξοδεύετε τόσο πολύ χρόνο μπροστά από έναν καθρέφτη, για να βαφτείτε, χωρίς να συνειδητοποιείτε ότι θα δείχνατε εξίσου όμορφη χωρίς το μακιγιάζ σας.

Αφήστε το δέρμα σας ξεκουραστεί. Αν θέλετε μπορείτε να χρησιμοποιήστε μία ενυδατική κρέμα, λίγο μάσκαρα και ένα ρουζ σε απόλυτα natural αποχρώσεις. Αν έχετε ξενυχτήσει το προηγούμενο βράδυ χρησιμοποιήστε concealer, αλλά αν μπορείτε να το αποφύγετε ακόμα καλύτερα. Επίσης, πριν και μετά τον ύπνο χρησιμοποιήστε ένα απαλό καθαριστικό για να πλένετε το πρόσωπό σας. Το πλύσιμο πρωί και βράδυ θα σας βοηθήσει να αποκρούσετε την ακμή και θα κάνει το δέρμα σας να φαίνεται πιο λαμπερό. Αντικαταστήστε το κραγιόν και το lip balm με λάδι καρύδας. Θα βοηθήσει να μείνουν τα χείλη σας ενυδατωμένα και θα θεραπεύσει τυχόν ξηρές περιοχές.

Αφήστε, λοιπόν, το καινούργιο χρόνο να σας γνωρίσει με τη φυσική σας ομορφιά διατηρώντας μια καθαρή και λαμπερή επιδερμίδα. 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!