WOMEN'S GUIDE

Τι πρέπει να προσέχετε όταν φοράτε δαντέλα

Η δαντέλα είναι από τις πιο ισχυρές τάσεις της σεζόν και παραμένει ένα από τα πιο αγαπημένα υφάσματα των γυναικών. 

Είναι ένα στοιχείο στο στυλ που μπορεί να δώσει εύκολα κι απλά χαρακτήρα στην εμφάνιση σας χωρίς ιδιαίτερο κόπο. Είναι ένα ύφασμα που μπορεί να σας βγάλει ασπροπρόσωπες στις πιο επίσημες ή μη εμφανίσεις σας. Έχει ένα δραματικό και ρομαντικό χαρακτήρα, που κολακεύει κάθε σώμα, αρκεί να φορεθεί με το κατάλληλο τρόπο. 

Βέβαια, δεν υπάρχει τίποτα πιο δυναμικό, νοσταλγικό και stylish που να απογειώνει ταυτόχρονα τη θηλυκότητά σας από μία μαύρη δαντέλα. Όταν είναι διάφανη κάνει το στιλ σας πιο sexy, αλλά πρέπει να προσέξετε ποιά σημεία του σώματός σας αποκαλύπτει (καλό είναι να αποφεύγουμε δαντελένιες λεπτομέρειες σε χοντρά μπράτσα, ή κοιλιά και να τονίζεται το ντεκολτέ σς ή τον λαιμό και το φινίρισμα της φούστας σας). Αντίθετα όταν βρίσκεται σε βαριά υφάσματα έχει θεατρικό-ρετρό χαρακτήρα. Φορέστε την το πρωί για τις classy και chic εμφανίσεις σας με μπαλαρίνες ή το βράδυ με τις ψηλοτάκουνες γόβες σας για να ξεχωρίσετε.

Δώστε μεγάλη βάση στη ποιότητα της δαντέλας, στα αξεσουάρ που θα τη συνδυάσετε, το μακιγιάζ και τέλος στα παπούτσια. Προσπαθήστε να έχει το ντύσιμο σας μία ισορροπία. Δεν χρειάζεται να υπάρχει υπερβολή. Μην φοβηθείτε να επενδύσετε σε αυτό το ύφασμα γιατί είναι ένα κλασσικό και διαχρονικό στιλ που δεν θα χάσει ποτέ την αξία του.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!