GOOD LIFE

True story: Πώς ο John Economou από άστεγος έγινε μοντέλο

Ο ελληνική καταγωγής John Economou, είναι ένας 20χρονος που ζει στις ΗΠΑ, και είδε τη ζωή του να αλλάζει χάρη σε μια τυχαία συνάντηση.

Πρόσφατα αποκαλύφθηκε η ιστορία του John και τώρα κάνει το γύρο του κόσμου. Στα 19 του χρόνια, ο John έφυγε από το σπίτι του στο Milwaukee, για να αναζητήσει μια καλύτερη τύχη στο Λος Άντζελες. Όμως, όπως συχνά συμβαίνει, βρέθηκε να είναι απένταρος και να ζει στους δρόμους.
Κάποια στιγμή, στα τέλη της περασμένης άνοιξης, ο John που λατρεύει το skateboard, σύχναζε στην Venice Beach, όταν μια μέρα πρόσεξε πως είχε μαζευτεί πολύ κόσμος. Τα top models Gigi Hadid και Kendall Jenner (του γνωστού σόου των Kardashians) έκαναν μια φωτογράφηση (πιθανά για τη Vogue) και κάθισαν να κάνουν πικνίκ στην παραλία, αλλά είχαν αρχίσει να μαζεύονται γλάροι που εντόπισαν το φαγητό.
Ο νέος θυμάται εκείνη τη μέρα και εξηγεί πως πλησίασε για να διώξει τους γλάρους, πως του φάνηκαν όμορφα τα δύο κορίτσια και πως πρόσεξε τους σωματοφύλακες που βρίσκονταν παντού και μάλιστα νόμιζε πως ήταν αστυνομικοί. 
Η Gigi και η Kendall ετνυπωσιάστηκαν με τον όμορφο νέο που έχει ύψος 1.91 και του είπαν πως είναι χαριτωμένος και πως πρέπει να δουλέψει σαν μοντέλο. Τότε ο John τους είπε την ιστορία του: πως είναι άστεγος εδώ και μήνες και πως αναζητά μάταια πολύ καιρό μια ευκαιρία στο modelling. Τα δύο κορίτσια, που ο John τα περιγράφει ως "πολύ φιλικά και cool", του είπαν πως θα τον βοηθήσουν και μάλιστα μίλησαν για αυτόν στους ατζέντηδές τους.
Όπως αναφέρει η Daily Mail, o John, μετά την παρέμβαση της Kendall και της Gigi, πλέον έχει συμβόλαιο με το πρακτορείο μοντέλων Two Management, και ήδη έχει κλείσει αρκετές δουλειές. Βέβαια ακόμα δεν έχει  καταφέρει να βρει ένα σπίτι και ακόμα τα βράδια ξαπλώνει στην άμμο στην παραλία και κουβαλάει παντού ένα σακίδιο με όλα του τα υπάρχοντα, αλλά το μέλλον του φαντάζει πιο ρόδινο από ποτέ.


 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!