WOMEN'S GUIDE

5 βασικά βήματα για τη σωστή χρήση του concealer

Το concealer είναι ένα απαραίτητο προϊόν μακιγιάζ για κάθε γυναίκα. Καλύπτει τους μαύρους κύκλους και τα σημάδια, ενώ δίνει φρεσκάδα στο πρόσωπο σας. 

Στο εμπόριο υπάρχει σε διάφορες αποχρώσεις, ιδανικό για κάθε τόνο. Το μόνο που χρειάζεται να ξέρεις είναι πως να το χρησιμοποιείς σωστά. Η εφαρμογή του είναι πολύ σημαντική καθώς παίζει σπουδαίο ρόλο στο δέρμα και στο βλέμμα σου. 

Βήμα 1ο: Με ένα μικρό πινέλο άπλωσε το concealer κάτω από τα μάτια. Ξεκίνα από την εσωτερική γωνία του ματιού, όπου συνήθως η επιδερμίδα είναι πιο σκούρα, και συνέχισε προς την εξωτερική.

Βήμα 2ο: Χρησιμοποιώντας τον μέσο ή τον παράμεσο δάχτυλο της παλάμης σου και με απαλές κινήσεις άπλωσε καλύτερα το concealer για να απορροφηθεί πιο εύκολα. Πρόσεξε μην βάλεις περισσότερη δύναμη απ' όσο χρειάζεται καθώς η συγκεκριμένη περιοχή είναι αρκετά ευαίσθητη και υπάρχει περίπτωση να κοκκινίσει.  

Βήμα 3ο: Σειρά έχει το foundation. Είναι κάτι πολύ προσωπικό, αντικατοπτρίζει πραγματικά τον τρόπο με τον οποίο μια γυναίκα αντιλαμβάνεται τον εαυτό της. Άπλωσε προσεκτικά σε όλο το πρόσωπο, ξεκινώντας από το εσωτερικό και προς τα έξω.

Βήμα 4ο: Μετά με πολύ προσοχή κάνε ένα ήπιο blending έτσι ώστε να μην φαίνονται διχρωμίες στο τελικό αποτέλεσμα.

Βήμα 5ο: Αφού έχεις ολοκληρώσει την εφαρμογή του concealer άπλωσε λίγη διάφανη πούδρα, η οποία θα το βοηθήσει να σταθεροποιηθεί και να διαρκέσει όλη μέρα. 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!