WOMEN'S GUIDE

Η κούκλα της Ava Duvernay εξαντλήθηκε σε μόλις 20 λεπτά

Όταν η εταιρεία Mattel είχε ανακοινώσει τον Απρίλιο ότι η Ava Duvernay θα γινόταν μία Barbie, κανείς δεν πίστευε ότι σε μόλις είκοσι λεπτά θα είχε εξαντληθεί από την ώρα κυκλοφορίας της. 

Η Ava DuVernay είναι μία αφροαμερικανίδα σκηνοθέτις, η οποία κατάφερε με το ταλέντο της και το πείσμα της να ξεχωρίσει στο Holllywood. Με τη ταινία Selma, κατάφερε να κερδίσει τον τίτλο της πρώτης γυναίκας αφρομερικανίδας σκηνοθέτη που κέρδισε την υποψηφιότητα στα Oscar στην κατηγορία της καλύτερης ταινίας. Η κούκλα κυκλοφόρησε στις 2 μ.μ. της Δευτέρα και σε μόλις είκοσι λεπτά μετά την κυκλοφορία της εξαντλήθηκε απ' όλα τα μαγαζιά, ενώ λίγη ώρα μετά κι από το ίντερνετ. Ο λόγος που εξαντλήθηκε τόσο γρήγορα η συγκεκριμένη κούκλα είναι γιατί η Ava Duvernay προσπαθεί τα τελευταία χρόνια να αλλάξει το πρότυπο της τέλειας γυναίκας. Η τέλεια γυναίκα δεν είναι η ξανθιά με τις τέλειες αναλογίες, αλλά αυτή που αγαπάει τον εαυτό της και πετυχαίνει τους στόχους της. 

Εκτός από την Ava DuVernay, στη νέα σειρά συλλεκτικών κούκλων της Barbie είναι ακόμα η editori του Lucky Eva Chen, η σταρ του Broadway Kristin Chenoweth, η ηθοποιός Emmy Rossum, η τραγουδίστρια Trisha Yearwood και η πεντάχρονη σχεδιάστρια του brand J. Crew Sydney "Mayhem" Keiser.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!