WOMEN'S GUIDE

5 items που πρέπει να έχετε πάντα στη βαλίτσα σας

Αν βάλετε στη βαλίτσα σας αυτά τα 5 κομμάτια θα εξασφαλίσετε ότι το look σας θα είναι σούπερ, σε όποιο ταξίδι και να πάτε.

1. Jersey φόρεμα

Αυτό το φόρεμα φοριέται όλες τις ώρες της ημέρας και σε κάθε περίσταση. Από ένα βράδυ σε κάποιο θέατρο μέχρι ένα γεύμα με φίλους. Δεν τσαλακώνει εύκολα και χωράει πάντα άνετα σε κάθε βαλίτσα.

2. Φουλάρι

Είναι πολύ στη μόδα, αλλά εκτός από αυτό είναι άνετο και κομψό αξεσουάρ, ταιριάζει πολύ σε επισκέψεις σε μουσεία, στην παγωμένη -συνήθως- καμπίνα του αεροπλάνου και στα δροσερά βράδια των ευρωπαϊκών πόλεων. Επιλέξτε ουδέτερα χρώματα που συνδυάζονται με όλες σας τις εμφανίσεις.

3. Μεγάλα σκουλαρίκια
Ένα τολμηρό, εξεζητημένο ζευγάρι σκουλαρίκια μπορεί να μετατρέψει από μόνο του την εμφάνισή σας σε statement. Φοριούνται όλες τις ώρες της ημέρας, μην τα φοβηθείτε.

4. Παντελόνια μέχρι τον αστράγαλο
Είναι η τελευταία λέξη της μόδας, αλλά και το πιο βολικό ρούχο της σεζόν. Απαραίτητα τόσο σε ένα επαγγελματικό ταξίδι, όσο και σε ένα ταξίδι αναψυχής.

5. Παπούτσια σε ασημί ή χρυσό
Ίσια, σανδάλια ή με λίγο τακούνι, όποια παπούτσια κι αν πάρετε μαζί σας επιλέξτε τα σε ασημί ή χρυσό γιατί ταιριάζουν με όλα και φοριούνται άνετα από μια επίσκεψη σε ένα μουσείο μέχρι μια πιο καλή νυχτερινή έξοδο.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!