WOMEN'S GUIDE

Τι αναζητάει ένας άντρας στο σεξ;

Μικρές πολύτιμες συμβουλές για να τον απογειώσεις στο κρεβάτι 

Υπάρχουν διάφοροι τρόποι για να κάνει ένα ζευγάρι έρωτα. Είναι το παθιασμένο, το άγριο, ή το ρομαντικό. Το καλό σεξ είναι μία ικανότητα που μαθαίνεται με την εμπειρία. Ρίξε μία ματιά τι λατρεύουν οι άντρες περισσότερο στο κρεβάτι.  

Πάρε τον έλεγχο εκεί που χρειάζεται: Στους άντρες τους αρέσει να έχουν το πάνω χέρι,  τους αρέσει και όταν μία γυναίκα τους διεκδικεί ακόμα και στο κρεβάτι. Συνεπώς μην φοβάσαι να πάρεις πρωτοβουλίες και δείξε του πόσο πολύ τον ποθείς. 

Πιπέρι στο στόμα: Το βρώμικο λεκτικό σεξ είναι κάτι που ανάβει αρκετά το αντίθετο φύλο. Πλησίασε κοντά στο αυτί του, γίνε περιγραφική και ψιθύρισε του βρώμικες λέξεις. 

Ντάντεψε τον: Εϊναι κάτι που τρελαίνει τους περισσότερους άντρες. Τα προκαταρκτικά όχι μόνο τον φέρνουν σε οργασμό, αλλά και εντείνουν τη δική του ανυπομονησία για τη διείσδυση. 

Μην κάνεις κάτι που δεν σου αρέσει: Οι άντρες ως πιο απελευθερωμένοι σεξουαλικά από τις γυναίκες πολλές φορές ζητάνε πράγματα που το γυναικείο φύλο διστάζει να τα κάνει. Αν θες να κάνεις κάτι είναι γιατί το θέλεις και όχι από «αγγαρεία». Αν δεν το απολαμβάνεις εσύ δε θα το απολαύσει ούτε και εκείνος.

Ξεκλείδωσε την πίσω πόρτα: Οι άντρες πάντα προσελκύονταν από τα γυναικεία στήθη, τους γοφούς, και τα οπίσθια. Το πρωκτικό σεξ είναι κάτι που τους τρελαίνει καθώς νιώθουν την ολοκληρωτική κατάκτηση του γυναικείου κορμιού και ταυτόχρονα την απόδειξη της αγάπης της συντρόφου του.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!