WOMEN'S GUIDE

Victoria's Secret: Οι "άγγελοι" επέστρεψαν ανεξαρτήτως κιλών και ηλικίας

Μετά από 5 χρόνια απουσίας το Victoria's Secret show, που για δεκαετίες αποτελούσε θεσμό στην παγκόσμια Μόδα, επανήλθε δυναμικά και έγινε πριν λίγες ώρες στη Νέα Υόρκη, αποσπώντας θετικά σχόλια.

Το σόου πρωτοξεκίνησε το 1995 και τα μοντέλα που φόρεσαν τα φτερά αγγέλου, είναι τα διασημότερα και πιο ακριβοπληρωμένα μοντέλα του πλανήτη.


Ωστόσο το σόου διακόπηκε το 2019 για διάφορους λόγους, κυρίως μετά τα σχόλια του πρώην επικεφαλής μάρκετινγκ Ed Rezak για τα plus-size και τα transgender μοντέλα, αλλά μετά από πολλές αλλαγές για την εταιρεία και το ίδιο το brand, επέστρεψε.


Έτσι οι πιο διάσημοι άγγελοι, όπως οι Adriana Lima, Elsa Hosk, Candice Swanepoel, Behati Prinsloo, Irina Shayk, αδελφές Hadid, Tyra Banks, Alessandra Ambrosio, Doutzen Kroes εμφανίστηκαν ξανά στην πασαρέλα, που πολλές από αυτές τις έκανε διάσημες, ανεξάρτητα από την ηλικία τους. 

 


Στην ίδια πασαρέλα, ανέβηκαν φέτος και η  Carla Bruni, η πρώην Πρώτη Κυρία της Γαλλίας, που πλέον είναι 56 ετών, αλλά και η Kate Moss που είναι 50 ετών και το διασημότερο plus size μοντέλο του πλανήτη Ashley Graham, καθώς το σόου θέλησε να στείλει ένα body positive μήνυμα και να πετάξει από πάνω του το brand την κριτική που του ασκήθηκε στο πρόσφατο παρελθόν, για τα αρνητικά πρότυπα ομορφιάς των γυναικών που προωθεί.


Στα δε εσώρουχα, κυρίαρχα χρώματα ήταν τα ροζ, κόκκινο και μαύρο και είδαμε μπόλικη δαντέλα και διχτυωτά στοιχεία, αλλά και καρό prints.

Συνολικά 54 καλλονές περπάτησαν την πασαρέλα.

Πάρτε μια γεύση
 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!