WOMEN'S GUIDE

H Georgina Rodriguez έγινε κατάξανθη και δείχνει αγνώριστη [εικόνες]

Οι κατάξανθες βαφές μαλλιών παραμένουν μεγάλο hair trend αλλά μάλλον κανένας δεν περίμενε πως θα έβλεπε την σύντροφο του Cristiano Ronaldo να ασπάζεται αυτή την τάση. Και όμως τό' κανε!

Η 27χρονη Ισπανίδα, αποφάσισε να πει αντίο στην μακριά κατάμαυρη κοτσίδα της και μάλιστα κατέγραψε την σκηνή όπου την κόβει και την πετά στη θάλασσα!


Και όλα αυτά έγιναν εν όψει της πρεμιέρας της νέας σεζόν του ριάλιτι στο οποίο πρωταγωνιστεί στο Netflix


Όπως αναφέρει το Netflix για την τρίτη σεζόν της σειράς της, «η γυναίκα με τους περισσότερους followers στην Ισπανία, επιστρέφει».

«Σε αυτή τη νέα σεζόν, η ζωή της Georgina παίρνει άλλη τροπή. Πώς είναι η πραγματική πολυτέλεια στη Σαουδική Αραβία; Θα το μάθουμε όταν η Τζιο και η οικογένειά της εγκατασταθούν στο Ριάντ με την υπογραφή του Κριστιάνο στην Αλ Νασρ. Σε αυτή την εξωτική νέα ζωή της οικογένειας. Από το άνοιγμα του πρώτου της σπιτιού στην παραλία, Villa Perla, μέχρι το να πρωταγωνιστήσει σε μια διεθνή καμπάνια για μια διάσημη μάρκα ρούχων και, το μεγαλύτερο όνειρο: να κάνει το ντεμπούτο της στην Εβδομάδα Μόδας του Παρισιού», αναφέρεται επίσης.

Η ίδια πόζαρε με κατάξανθα μαλλιά με πολλούς να σχολιάζουν πως θυμίζει την Kim Kardashian όταν έγινε ξανθιά αλλά και την Beyonce.


 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!