WOMEN'S GUIDE

Summer Garden: Το νέο μανικιούρ της Kylie Jenner είναι γεμάτο... ζωύφια!

H... δαιμόνια Kylie Jenner στην πρόσφατη φωτογράφησή της για τη νέα κολεξιόν ρούχων του brand της KHY, φρόντισε να υιοθετήσει ένα μεγάλο trend στα μανικιούρ της σεζόν και να το πάει ένα βήμα παραπέρα!

Συγκεκριμένα, είναι μεγάλη τάση το "Farmers' Market" μανικιούρ, δηλαδή το να διακοσμεί κανείς τα νύχια του με λιλιπούτεια καλοκαιρινά φρουτάκια αλλά και λαχανικά και πρώτη και καλύτερη λάνσαρε αυτό το trend η Hailey Bieber, ενώ είδαμε να το ασπάζεται πρόσφατα και η Τούνη με μανικιούρ με κερασάκια.


Και τώρα η Kylie, εμπιστευόμενη τη διάσημη  nails' artist Zola Ganzorigt, που έχει πελάτισσα και την Hailey Bieber, έκανε και αυτή ένα μανικιούρ με λιλιπούτεια σχεδιάκια αλλά προτίμησε τα ζουζούνια  που βρίσκει κανείς σε έναν καλοκαιρινό κήπο.


«Summer garden» ονομάτισε αυτό το μανικιρούρ η Zola και όπως θα δείτε έχει σχεδιάσει σκαθάρια, σκουλήκια,πασχαλίτσες,  μελισσούλες, πεταλουδίτσες και άλλα ζωύφια. Το συνδύασε δε με αμερικάνικο μανικιούρ σε butter yellow απόχρωση που επίσης αποτελεί τεράστια τάση


 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!