WOMEN'S GUIDE

H Τούνη βρήκε την τέλεια λύση για μανικιούρ όταν της έσπασε ένα νύχι

Έχει συμβεί σε πολλές: πρέπει να πας κάπου που είσαι καλεσμένη και λίγες ώρες πριν ένα νύχι σπάει και σε πιάνει πανικός. Αυτό συνέβη στην Ιωάννα Τούνη αλλά η ίδια βρήκε τη λύση.

Η γνωστή influencer συνεχίζει να μοιράζεται με τις διαδικτυακές... συμπεθέρες της αμέτρητα στιγμιότυπα από την καθημερινότητά της και τώρα μας έδειξε πως ήταν καλεσμένη μαζί με το Δημήτρη Αλεξάνδρου σε event σε γνωστό στέκι της αθηναϊκής ριβιέρας, αλλά έσπασε το ένα νύχι της.


Η Τούνη, ήξερε καλά πως δεν είχε χρόνο για να κάνει... χτιστά νύχια από την αρχή, ούτε για να κλείσει ραντεβού την τελευταία στιγμή στο nails' salon που προτιμά έτσι αποφάσισε να φτιάξει μόνο το ένα νύχι που έσπασε στο μαγαζί που βρίσκεται κοντά στο σπίτι της στην Αθήνα.


Ήταν δε προβληματισμένη καθώς γνώριζε πως δύσκολα θα έβρισκε την ίδια απόχρωση (έχει κάνει ένα καρπουζί που είναι πολύ στη μόδα το καλοκαίρι) .


Έτσι αποφάσισε να κάνει το ένα σπασμένο νύχι σε άλλη απόχρωση και συγκεκριμένα το έκανε λευκό με κερασάκια και το τελικό αποτέλεσμα ήταν απλά τέλειο.


Μάλιστα η Ιωάννα στο βραδινό της outfit εκτός από την έξυπνη ιδέα για καλοκαιρινό μανικιούρ, μας έδειξε την εντυπωσιακή κοτσίδα της, την οποία είχε φροντίσει να διακοσμήσει με μια χρυσή αλυσίδα.


 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!