WOMEN'S GUIDE

H κατάξανθη Rihanna μας είπε τί σκέφτεται να βάλει στο φετινό Met Gala

Μόλις λίγες μέρες απομένουν μέχρι το φετινό Met Gala, που θα γίνει στη Νέα Υόρκη στο Μetropolitan μουσείο όπου φιλοξενείται έκθεση με θέμα "Ωραίες Κοιμωμένες: το επαναξύπνημα της Μόδας" και το γενικό θέμα είναι φέτος "Ο Κήπος του Χρόνου". Είναι δε βέβαιο πως η Rihanna θα κλέψει και πάλι τις εντυπώσεις, καθώς κάθε εμφάνισή της στα σκαλιά του μουσείου MET στο συγκεκριμένο Gala έχει γράψει ιστορία στη παγκόσμια Μόδα. Φέτος όμως η ίδια λέει πως κάτι... θα αλλάξει.

Η ποπ σταρ και μεγιστάνας της παγκόσμιας βιομηχανίας μόδας και καλλυντικών, έκανε ένα λαμπερό event στο Λος Άντζελες για το επίσημο λανσάρισμα που νέου προϊόντος του brand της "Fenty beauty" που είναι το Naturally Luminous Longwear Foundation, ένα νέο φον ντε τεν  που συνδυάζει λάμψη και κάλυψη ατελειών με διάρκεια και το οποίο και πάλι κυκλοφορεί σε 60 αποχρώσεις!


Η ίδια εμφανίστηκε φορώντας ένα AlexanderMcQueen custom φόρεμα στο χρώμα της άμμου συνδυάζοντάς το με λευκό μανικιούρ και χρυσά αξεσουάρ.


Σε συνέντευξή της δε μίλησε για το πως άλλαξε η ζωή της τώρα που είναι μητέρα δύο παιδιών και όταν ρωτήθηκε για το Met Gala είπε πως φέτος θα είναι... χαλαρή και πως θα πάει μόνο για το δείπνο και πως το outfit της θα είναι.... χαλαρό.


Κάτι μας λέει όμως πως μάλλον δεν το εννοεί!


 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!